Takze tady pisu, co bych si predstavoval, co to ma minimalne umet, vic veci a vychytavek treba vymyslis, nebo jeste dohodnem
Pisu na co jsem si vzpomel, treba jeste a neco prijdu...
pzn.: "okruh" == dioda, vypinac, vetrak, potenciometr(nebo co..)
vetraky:
-------
1) predsatvuju si, ze na kazdy vetrak bude jeden 2 polohovy vypinac(on/off), pokad bude ON tak pojede vetrak pres potenciometr na regulaci a bude svitit dioda(nejaka pekna modra
), pokud bude OFF, tak bude cely okruh vyply, potenciometry nefachaj, sviti dioda jina(cervena)
2) tak 8 vystupu na vertaky, chci tam dat ty 8cm, ale chci, aby to bylo pouzitelny i kdybych tam dal treba 12cm, tak kvuli odberu, abych to pak neodpalil...
3) cela ta vec (tech 8 okruhu), tak na ni bude 3 polohovy vypinac, polohy-(1-VSE VYPLE, nic nebezi ani nesviti, sviti jen kontrolni dioda tohodle vypinace na cerveny);(2-REGULACE, kontrolni dioda spinace sviti zlute, vetraky bezi na regulaci a svych okruzich);(3-VSE NA FULL, vsechny vetraky bezi na default napeti, dioda nevim jaka.)
teploty:
-------
1) tak tady nevim, asi by bylo dobry, udelat nejaky vstupy jako u vetraku, (takovy ty plastovy konektory), abych je tam mohl vpolne pridavat, pocitam ze ty cidla (snad celkem presny), takze pocitam s monotorovanim v nekolika mistech case, HDD, mozna RAM(jestli to pujde). pocet tak 8+
Displej a soft:
--------------
1)4x20 znaku, 5mm znak, mam vybrany typy, cekam na vyjadreni dovozce, pak bych ti poslal detailni info v .pdf
2) chcu, aby zobrazoval teploty z cidel, RPM vetraku, nazvy vetraku a teplot a cokoliv si tam muzu napsat a editovat, asi se to bude delat na "screeny", jako ze prepinam mezi jednotlivymi nadefinovanymi obrazovkamy(slajdy). Mohl by podporovat MBM a takovy veci, to jak to vychytas je na tobe.(vytizeni sestemu, pocet volnych ram, FSB, takt cpu a ram a gpu.., IP adress, bla bla bla...)
3) aby to nezatezovalo system, ten napad, ze treba od 50% zateze se bude monitorovat min casto je dobry napad. Ja napriklad kdyz nahravam minidisc, tak je 100% zatez, a staci abych treba minimalizoval okno, a hned se nahraje prisernej sum!
4) takze by bylo dobry, aby se to dalo treba vypnout(softove, i treba hw, nevim..)
5)ten soft by mohl mit odkaz na systray, to ty bylo prima
6) prehazovani slajdu jak softem, tak treba hw tlacitkem. Staci kdyz zmacku, aby se hodila dalsi slajda.
Obecne:
------
1) staci, kdyz z toho povedou draty(na diody, spinace, potenciometry), a domluvime se jaky tam dame, a ja si je tady jenom pridam, dam je do 5 1/4 pozice podle sebe
2) pridavam v priloze obrazek, je to dost na rychlo, jen zbezne. (regulator-commander.swf swf proto, ze je to ve vektorech, nechtel jsem se stim srat ve photoshopu...)
3) bylo by dobry, aby mi to v PC nevyhorelo
4) ted me napadlo, ze by to mohlo mit konektor pripraveny treba na graficky displej, nebo na druhy 4x20 displej, a nejak by se to udelalo i v tom softu, ale nevim jak, jen takovy napad, kdyz uz se to dela, tak poradne, ze!
5) mam v planu, dat to za zaslepku do ty 5 a ctvrt pozice (za vypinace), tak aby se tam PCB vesel, treba to pak hod do nejaky pekny krabicky, (nebo ja sam, to snad zvladnu...), a nepresahoval velikostmi do treba DVD, CDRW a tak. Dlouhy muze byt jak je libo, ze...
6) pocitam, ze kdyby byla chybka v softu, nebo bych chtel jeste to nejak vylepsit, tak pudes tak laskav, a udelas nejaky patch/update a je to.