ktery soubor v /dev/ je PCspeaker? hledal jsem v LDP a nic :/ a rucne prohledavat /dev/ jsem taky dlouho nevydrzel.
ktery soubor v /dev/ je PCspeaker? hledal jsem v LDP a nic :/ a rucne prohledavat /dev/ jsem taky dlouho nevydrzel.
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Ja bych rad vedel, jak speaker vypnu, stve me to neustaly pipani![]()
ak máš speaker pripojený na zvukovku, malo by sa to dať vypnúť cez nejaký mixer, napr. aumix![]()
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Myslis v konzoli? To se da vypnout.Původně odeslal dekon
Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.
No ja chystam mod, ze si dam misto speakeru diodu.. prave kvuli tomu zas.. pipani. tak to chci zkouset --> potrebuju pokudmozno nekonecnej beeeee...eep --> yes > /dev/<speaker> by to mozna resil.Původně odeslal dekon
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
O konzoli vim, ale o tom, jak to vypnout v radce nePůvodně odeslal Lopan
A tobe to funguje, kdyz to vypnes pres nejakej mixerPůvodně odeslal Wizzard
![]()
Nevim to jiste, rek bych ale ze jsem to pres nejakej ten mixer zkousel a porad to pipalo.
Podle toho co pisou tady by to melo byt v /dev/pcaudio pripadne /dev/audio.Původně odeslal KtK
tak to ne, tam "sedi" zvukovka. Totez pisou v LDP. Resp zadny /dev/pc* vubec nemam.Původně odeslal dekon
Najdes u seba nieco ako "/proc/sys/dev/speaker/"? Nie som si tymto uplne isty, ale za skusenie nic nedas...![]()
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400
V LDP pisou ze v /dev/audio je zvukovka nebo speaker?
Hm, tak asi melu nesmysly.. nejak asi blbnu, dneska jsem to cetl, a uz vubec nevim kde..A to mi zkouskovy teprv zacina.. jinak v LDP pisou presne totez co v tom dokumentu, cos daval link. - asi je to opsany.
mno pokud tim chces jen beepat tak muzes napsat "echo -e \\a"to by melo beepnout
![]()
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
dik za tip, ale ja chci proste jedno dlouhy beeeeeeeee......eeeeeep dokud nereknu dost. samozrejme neni problem napsat nekonecnou smycky s tim tvym resenim, ale uz me to zajima ciste z principu..Původně odeslal Fox!MURDER
Hmmmm.... mne treba beepa ifplug daemon a to jinak nez klasicky beep - zkus se prohrabat ve zdrojacich, treba tam neco najdes.
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
chmm, na to se moc necitim.. ale treba se tam casem mrknu...Původně odeslal Gargamel
co zkusit programek beep![]()
http://rpmfind.net/linux/rpm2html/se...submit=Search+...
treba by z nej - ze zdrojaku slo neco vykresat![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)