Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: ...:: Zajimava chyba na Serv-U serveru ::...

Standardní ...:: Zajimava chyba na Serv-U serveru ::...

Lidicky prosim o pomoc! Mam vytvoreny ucet pro jednoho cloveka, ale nemuze se mu podarit poslat (upload) na server data. Vytvorit adresar se mu podari, ale tim to konci. Jini lidi, kteri maji stejne nastaveni uctu-tak tem to jde v pohodicce. Hodim sem vypis z loglistu:

[5] Tue 13Jan04 07:15:32 - (000002) User MASTER logged in
    [3] Tue 13Jan04 07:15:43 - (000002) Sending file f:\upload\!!!---== stiznosti ==---!!!.txt
    [3] Tue 13Jan04 07:15:43 - (000002) Sent file f:\upload\!!!---== stiznosti ==---!!!.txt successfully (522 bytes/sec - 24 bytes)
    [4] Tue 13Jan04 07:16:09 - (000002) Receiving file f:\upload\mike.oldfield.the.millenium.bell.2001.dv drip.xvid.ac3-afo\afo-motmb.sfv
    [4] Tue 13Jan04 07:16:09 - (000002) Error receiving file f:\upload\mike.oldfield.the.millenium.bell.2001.dv drip.xvid.ac3-afo\afo-motmb.sfv, aborting (0 bytes/sec - 0 bytes, reason unknown)
    [5] Tue 13Jan04 07:16:10 - (000002) Closing connection for user MASTER (00:00:38 connected)
    :... I Like My Steel-RockStable PC ...:

Standardní

Tipuju, ze to bude tim dlohym nazvem, zkus to zkratit
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní

Citace Původně odeslal IntEx
    no to jsem zkousel...nazev souboru neni dlouhy, ale nazev adresare jo. Stejne kdyz to dam vytvorit, tak to jde. Pres FlashFXP klient.

Standardní

co pasive/active ?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    co pasive/active ?
    co tim presne myslis? To je nejake nastaveni v klientovi? Nic mne to nerika...kde by se to melo nastavit?

Standardní

Citace Původně odeslal Firestone
    no to jsem zkousel...nazev souboru neni dlouhy, ale nazev adresare jo. Stejne kdyz to dam vytvorit, tak to jde. Pres FlashFXP klient.
    Samozrejme jsem nemyslel nazev souboru, ale nazev adresare. Mozna se to ridi jeste starou DOSovou zasadou, ze pocet znaku v ceste nesmi presahnout 64.
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní

teeeda kerej dos ze umoznoval 64 znaku ?
    ja si pamatuju jen posledni full MSDOS 6.22 a ten umoznoval 8.3
    aktivni/pasivni spojeni je nastaveni klienta ... btw. kdyz ty zkusis prihlasit se z lokalu s jeho username a heslem tak to taky nefunguje? zkousels smazat ten ucet a vytvorit znova? chtelo by to vic informaci ... treba co to zahlasi jemu ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

aktivni/pasivni spojeni je nastaveni klienta ... btw. kdyz ty zkusis prihlasit se z lokalu s jeho username a heslem tak to taky nefunguje? zkousels smazat ten ucet a vytvorit znova? chtelo by to vic informaci ... treba co to zahlasi jemu ...
    no ted jsem to zkousel a jede to ... nevedel jsem heslo, tak jsem si ho zmenil ku obrazu svemu, ale jinak to slo. Co mu to zahlasilo, je napsane v prvnim prispevku, co jsem tady hodil.

Standardní

nene
    tys sem napsal co to napsalo tobe do logu Serv-U ale me zajimalo co napsal jemu klient ...
    btw. vidim to na to pasivni/aktivni spojeni ... (rek bych ze pouziva aktivni a je nekde za firewallem nebo tak neco)

Standardní

Pokud se nepletu tak on ti to neuploaduje od sebe, ale uploaduje to z jineho ftp -- k tomu se vetsinou pouziva FlashFXP - a v tom by mel bejt ten problem - jedna se totiz o prenos site2site (nebo server2server), proste z jednoho ftp na druhy a Serv-U s tim ma problemy.

Zalezi na tom jakou mas verzi, 4.x by to nejak mela umet (ale myslim ze je potreba to nekde v menu povolit), 2.x si s tim nerozumi, u 3.x netusim
    spyBook: HP nx9010 => C 2.4Ghz | 512 MB DDR | 30 GB HDD | DVD | 15" display
    spyPc No.1: SOLTEK SL75-DRV5-E | AMD ATHLON XP1700+ | 512 MB DDR | ATI R9200 | SEAGATE B7200.7+ 120 GB | NEC ND2510A | GENIUS SM Value 5.1 | ASKEY TView99 | acer AL1721ms | GENIUS SP-G106 | GENIUS Twin Touch Wireless | MODE COM Impact Black
    spyPC No.2: ABIT KT7A | AMD Duron 1Ghz | 256 MB SDRAM | GeForce 4 MX440 SE | SEAGATE BIV 40GB | MSI X52P | 15" AOC LM520A

Standardní

Citace Původně odeslal spy
    Pokud se nepletu tak on ti to neuploaduje od sebe, ale uploaduje to z jineho ftp -- k tomu se vetsinou pouziva FlashFXP - a v tom by mel bejt ten problem - jedna se totiz o prenos site2site (nebo server2server), proste z jednoho ftp na druhy a Serv-U s tim ma problemy.

Zalezi na tom jakou mas verzi, 4.x by to nejak mela umet (ale myslim ze je potreba to nekde v menu povolit), 2.x si s tim nerozumi, u 3.x netusim
    To je ono! Diky moc za radu...zkousel jsem se pripojit ze svojeho serveru na svuj ) a bylo to ono! Takze ted bych se spis rad zeptal, kde se to da nastavit v tom Serv-U a pripadne jestli to pujde. Prosim o radu...

Standardní

Kazdej DOS, ja mam ale namysli dylku cesty (pocet znaku - lomitka, tecky, pismena,...). To ze umel DOS max 8.3 v nazvu souboru je samozrejmost

Standardní

Kazdej DOS, ja mam ale namysli dylku cesty (pocet znaku - lomitka, tecky, pismena,...). To ze umel DOS max 8.3 v nazvu souboru je samozrejmost
    jo taaak

Standardní

nevi nekdo, jak rozchodit ten prenos na Serv-U? Myslim tim presne (server2server)?

Member
    Vliv
    280

Standardní

Vybodni se na ServU a pouzij RaidenFTPD ... ten to umi bez problemu a vubec mam dojem ze zvlada vic veci ...
    Intel P4 NW 3.4, Abit IC7-MAX3, OCZ DIMM 4x256 DDR 400MHz Dual Channel CL2, WDRaptor 36GB SATA NCQ, 2 x Hitachi 7K250 160 GB SATA in RAID0, Seagate BARR 7200.10 320 GB SATAII, Plextor W1610TA, Toshiba SD-M2012, LG GSA-H20L, GF 6600GT, SoundBlaster Audigy Platinum, Aver TVPhone 98, CoolerMaster Stacker RC-810, FujitsuSiemens P19-2, SGI GDM-5411, Cambridge SoundWorks 2200, Logitech MX3100

Standardní

Citace Původně odeslal Happy
    Vybodni se na ServU a pouzij RaidenFTPD ... ten to umi bez problemu a vubec mam dojem ze zvlada vic veci ...
    no jo, ale to je opravdu hruuzny server...fuj! Vubec se mne nelibi

Standardní

Oni tady na podpore u Serv-U pisou neco o tom:

FXP / (Server-to-Server) Transfers

There are only a couple options in Serv-U that would block a FXP transfer:
    First, under "Local Server" and the Settings area. Select the "General" tab and make sure the "Block 'FTP_bounce' attacks and FXP" option is unchecked. While we are on this screen in Serv-U also make sure you have not limited the "Max. no of users" to a single connection.
    Second, select the domain you have setup and then the Settings area. Here, on the General tab make sure the "Max no. of users" is not limited either. (leaving these options blank is usually the best option).
    Finally, select the User account that will be logging in and doing the FXP. Again select the "General" tab and make sure that "Max no. of users" is not set to 1.

ale i tak, kdyz to nastavim, tak mne to nejde prenaset...nemusi se jeste neco nastavovat v klientovi (FlashFXP?)

Standardní

Kdysi sem ten problem resil u kamose ... po icq

Ve FlashFXP myslim nebylo treba nic nastavovat, pouze bylo potreba zmenit nejaky zaskrtavatko v Serv-U.

Bohuzel ale 4.x nemam k dispozici ( to uzivatelsky rozhrani od verzi 3 a vejs mi pripada naprosto tristni a uplne nepouzitelny) a tak nemuzu moc poradit...

Zkus tam projit vsechny mozny i nemozny nastaveni a pokud nekde uvidis slova site 2 site, tak s tim zkus chvili experimentovat
    spyBook: HP nx9010 => C 2.4Ghz | 512 MB DDR | 30 GB HDD | DVD | 15" display
    spyPc No.1: SOLTEK SL75-DRV5-E | AMD ATHLON XP1700+ | 512 MB DDR | ATI R9200 | SEAGATE B7200.7+ 120 GB | NEC ND2510A | GENIUS SM Value 5.1 | ASKEY TView99 | acer AL1721ms | GENIUS SP-G106 | GENIUS Twin Touch Wireless | MODE COM Impact Black
    spyPC No.2: ABIT KT7A | AMD Duron 1Ghz | 256 MB SDRAM | GeForce 4 MX440 SE | SEAGATE BIV 40GB | MSI X52P | 15" AOC LM520A

Member
    Vliv
    280

Standardní

No hruzny server ... von jen neni zas az tak uzivatelsky prijemnej jak ServU ... neni naprosto jednoduse clikaci, nekdy xce neco napsat a tak ... ale kdyz se do toho dostanes tak s nim udelas vic veci nez se ServU ...
    Intel P4 NW 3.4, Abit IC7-MAX3, OCZ DIMM 4x256 DDR 400MHz Dual Channel CL2, WDRaptor 36GB SATA NCQ, 2 x Hitachi 7K250 160 GB SATA in RAID0, Seagate BARR 7200.10 320 GB SATAII, Plextor W1610TA, Toshiba SD-M2012, LG GSA-H20L, GF 6600GT, SoundBlaster Audigy Platinum, Aver TVPhone 98, CoolerMaster Stacker RC-810, FujitsuSiemens P19-2, SGI GDM-5411, Cambridge SoundWorks 2200, Logitech MX3100

Standardní

to all: Hosi diky za rady - problem je vyresen! Bylo to tim, ze jsem pouzival SSL a to nepustilo prenos server2server. Bez SSLka to bezi v pohodicce, takze jsem to vyresil tak, ze jsem si v Serv-U udelal druhy server jen na upload )

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání