Súrne need HELP!
Brňáci poslali dosku Pražákom a tí mi povedali že neuznávajú reklamáciu. Okamžite som volal späť do Prahy, že doska nepracuje s daným CPU tak ako má, a že je teda zlá. Následne mi technik (testoval to Ing. Petrák, tlmočil mi to iný technik, pretože Petrák mal veľa práce) povedal, že on mi nemôže zaručiť funkčnosť CPU ktoré v tom čase neexistovalo v doske, ktorá nebola stavaná pre toto CPU a blablabla... (ghlavne že je BIOS a oficialne priznanie EPoXu že ten procák má chodiť v tej doske!) Najlepší bol výrok: My s tým nič nemáme, ak chcete, môžeme to poslať dodávatelovi do Nemecka, ale môže to trvať aj 3 mesiace.
Tak čo s nimi?? Ja potrebujem dosku na SOČ-ku, ktorá je za pár (cca 9-10týždňov) a nemňžem sa s nimi naťahovať donekonečna. Taktiež nemám peniaze na novú (funkčnú) dosku.
Čo s nimi![]()
Kde sa mám sťažovať?
Dá sa na nich poslať aspoň ČOI (určiťe mi vyučtujú náklady za neoprávnenú reklamáciu, tak nech to aspoň nemajú k dobru.)??
Upozornenie pre všetkých: U ABi určite nekupujte. Tovar dodajú pekne načas, všetko je v najlepšiom poriadku, pokiaľ nechcete čosi reklamovať... Vypadá to tak, že až dnes dosku testovali, takže mesiac im stála v sklade a ja som kukal ako mi stárne komp!!
Ach a je to vonku. som myslel že ma rozhodí.