Zdar
Mam zamcenej Barton na 11x200,ale jak dam pamet na 200(je to pamet Corsair ValueSelect DDR400 CL2.5) tak system ihned vytuhne a neprojde ani memtest86,ale jak dam pamet na 333 vse jede perfektne,je to spatna pamet?
Zdar
Mam zamcenej Barton na 11x200,ale jak dam pamet na 200(je to pamet Corsair ValueSelect DDR400 CL2.5) tak system ihned vytuhne a neprojde ani memtest86,ale jak dam pamet na 333 vse jede perfektne,je to spatna pamet?
melo na tech 400MHz nejaky vliv zmeny voltaze a latenci?
notebook Acer Aspire 5920G
netbook Fujitsu Siemens P1510D
Napeti pameti jsem zvedal az na 2.8V a zadna zmena.A zajimavy je ze pri kazde zmene nastaveni pameti,pocitac ani nenabootoval musel jsem Clearovat BIOS jumperem.
...vyskusaj dat tu pamet do ineho slotuPůvodně odeslal OBR
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Ja mam 2 pameti,ve dvou slotech ale jak rikam kdyz ji dam na 333 tak vsechno funguje perfektne.
sorry za OT som si nevsimol ze mas dualPůvodně odeslal OBR
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Ono se to chova fakt divne pri frekvenci pameti 200 mi memtest zamrzne v testu c.5,zkousel jsem to vicekrat a stale na stejnym miste se to sekne.Nehazi chyby ale rovnou zatuhne.Aplikace jako hry a 3Dmark03 se okamzite zhrouti.Pocitac ale jede jen monitor se vypne s tim ze jsem OUT OF FREQUENCY.Kdyz zmenim casovani pameti(CL 2,CL3) pocitac ani nenabootuje a musim jumperem resetovat BIOS.Ale kdyz dam pamet na 333 tak vsechno gunguje bez chyb.
a ked tam nechas len jeden pametovy modul na 400MHz -> potom sa to sprava akoPůvodně odeslal OBR
![]()
Moved to Paměti.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
S jednou pameti jsem nezkousel,chci jeste delat pokusy dneska.Nemuze to byt tim pretaktovanym CPU? ja zkusim dat CPU na 166 a pameti na 200 a spustim test.Jinak fakt nevim,zajima me jestli je podle vas spatna pamet,nemam ted po ruce jinou 400DDR abych to zkusil.
...vyskusaj to najskor s tou jednou 256kou v synchro rezime FSB200:MEM200 a ked to klakne tak skus to co si pisal vyssie 166:200Původně odeslal OBR
Mne robi to iste MSI K7N2 DELTA ILSR aj DFI Ultrainfinity ale len v dual ked dam 1modul, vsetko je ok. Asi to bude pamatami, este som vsak nenasiel take co idu ok. Este to skusam ked vyriesim dam vediet. Zatial viem ze to nejde s Kingston 512 PC400 cl3, PQI, Twinmosy dual kit na MSI nesli, ale na DFI by mali-boli v nejakom teste na nete, zajtra ich skusim. Asi to bude chipsetom Nforce- je daky nachylny na pamate. Uz taku MB asi nekupim.
E8200,Gigabyte P35C-DS3R,2x1GB/800VITESTA,320GB WD,550Wzdroj,Gigabyte Ati4850/512MB
pomohla vymena pamati za mercury ADATA teraz uz slape vsjo ok aj single aj dual aj pri 200FSB
ja som si dnes kupil 2x512corsair 400MHz XMS. maju napisane, ze idu na CL2,ale ked ich dam na tych 400MHz, tak pri CL2 mi ani nenabootuje komp. musim resetovat CMOS.
v amdckach moc prehled nemam ale ...
neni nahodou ta delicka vzhledem k defaultni freq CPU tj. kdyz mas 166MHz CPU a mas ho pretaktenej na 200MHz (pameti nastaveny na 200MHz) tak ze ti ty pameti pojedou nejakejch 240 ?(takhle nejak to funguje na i865)
tj kdyz tam nastavis freq pameti 166MHz a cpu ma 166MHz FSB tak to teda pojede na stejny freq. tj oboje na 200MHz?
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
a co ostatni casovani ? moje kingstony jedou s CL2 ale jedno z tech dalsich casovani se musi zvednout (kdyz clovek brutalne nezvysi voltaz)Původně odeslal AkaKarma
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
pamate mi idu synchronne s cpu. casovanie som mal na 11-3-3-2, ale komp aj tak nenabootuje. skusal som to aj s napatim 2.9v. doteraz som mal 2x256corsairy 433MHz, ktore isli stabilne na 438MHz s casovanim 5-2-2-2.
Tak tahkle to na AMDcku neniPůvodně odeslal Fox!MURDER
![]()
imho je to nekompatibilitou, zkusil bych kazdej modul zvlast.
IBM X60
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)