Ad benchmarky HL2 atd... Ked som videl na tomshw ake nizke vysledky ma nvidia, zlakol som sa, ale potom som videl asi 3 dalsie rozne testy (nie tomshw) a tam ten rozdiel nebol az taky. Podla mna to bol jednoznacne reklamny clanok (ako protivaha predchadzajucemu testu doom3). Potobne testy cpu AMD. Su uplne podhodnotene / intel nadhonoteny. Staci si pozriet lubovolne ine testy (xbitlabs, anandtech). Takze tomshw je jednoznacne reklamna zaplatena sajta... Najviac sa mi paci ked pri 24 testoch cpu je 9 testov na enkodovanie videa a vysledok je taky ze pentium vyhral v 15 testoch, athlon v 9. Lenze z tych 15 je 9 na enkodovanie videa... fakt debilne testy. Inac k tomu obrazku toho sharermarku - na stranke odkial si to vytiahol by som nasiel cca 10 - 15 obrazkov kde dostava na frak radeon9600 pro/xt. A to boli realne testy z hier. Btw. odkaz na ten test tu uz bol niekde v tomto threade. A k tym "podvodom" nvidia... ja len budem rad ked bude mat driver nvidia optimalizovane shadery pre hl2, takze asi tak. Inac podla mna (ale to je len neobjektivny nazor) ma nvidia lepsie drivers. Ked citam ati forum su tam same problemy atd... dokonca brat co ma R9700pro mu sekal CS nejak sa mu to totalne cele posralo. Ja som zatial na nvidii ziaden problem nemal, ale to moze byt len nahoda. Kazdopadne myslim ze za tie $ je to super kupa. Samozrejme ze si ju pojdem kupit.... Ti4200 neklesli pod 3000, tak myslim ze karta so 130 mil tranzistormi neklesne pod dajme tomu 3500 (a to o dva roky (mozno rok a pol)) koli istym nezanedbatelnym vyrobnym nakladom. Takze az taka premrstena cena to nie je a bude len pomaly klesat. Ved ti4200 tiez stali 6 litrov spociatku.

Odpověď s citací