Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Hráli jenom levé repráky, po přeinstalaci hrajou jenom pravé

Standardní Hráli jenom levé repráky, po přeinstalaci hrajou jenom pravé

Pomozte, mám zvukovku Creative Sound Blaster Live 5.1 a repráky Genius Live Sound SW-HF 5.1. Nejdřív mně hráli jenom levé a center a pravé nehráli, teď jsme všechno přeinstaloval a teď hrají jenom pravé a nehraje center ani levé. Co s tím?

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

predpokldam ze mas nastavene 5.1 na zvukovke(v SM).Zober trebars front z reprakov a postupne ho vopchaj do vsetkych 3 jackov aby si zistil ci naozaj z niektoreho z nich nejde zvuk.Potom skus najnovsie ovladace.A tiez skontroluj ci mas v surround mixeri balance na nule.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

v menu mas creative -> audio Hq, tam dej speaker, nastav na 5.1 a dej test, podívej se taky na vyvážení - balance, popř. nevim jak je to u tech geniusu, ale predpokladam ze z wooferu ti dou kabely k jednotlivejm satelitům, zkontroluj, vsecky jakcy, a to i u vystupu ze zvukovky, jestli si už to neudělal
    AMD A64X2 3800@2200Mhz+
    |ARCTIC Freezer 64 PRO|MSI K8T Neo2-FIR|2048 DDR400 A-Data|Sapphire HD 3850 512MB AGP 8X|MAXTOR 120GB - 7200rpm 8MB+Barca 7200.10 320GB|Toshiba SD-M1612|SB live! 5.1|Inspire 5.100

Standardní

Tady to všechno mám v pohodě a stejně to nejde. Je to fakt nějaký divný, zkusím napsat na mail firmy Creative a nevíte jestli jsou nějaký stránky v čestině Geniusu?

Standardní

Jo a když dám v tom Creative RemoceCenteru configure, tak to hlásí:
    Unable to detect any Creative remote control receiver.
    RemoteCenter will exit.
    Please ensure that you have a functioning remote control receiver installed in your system. Co to je?

Standardní

Citace Původně odeslal Mikule
    Jo a když dám v tom Creative RemoceCenteru configure, tak to hlásí:
    RemoteCenter will exit.
    Please ensure that you have a functioning remote control receiver installed in your system. Co to je?
    to by mělo byt dalokove ovladani, něco ve smyslu, nemohu detekovat žádný přijímač creative dálkového ovládání
    Prosím ujistěte se, zda máte funkční reciever nainstalován ve vašem PC
    AMD A64X2 3800@2200Mhz+
    |ARCTIC Freezer 64 PRO|MSI K8T Neo2-FIR|2048 DDR400 A-Data|Sapphire HD 3850 512MB AGP 8X|MAXTOR 120GB - 7200rpm 8MB+Barca 7200.10 320GB|Toshiba SD-M1612|SB live! 5.1|Inspire 5.100

Standardní

creative -> sound blaster live! -> creative audioHQ, ty spouštíš remotce control center, ja to nemam, nainstalovany, protože sem to nikdy nepotřeboval
    AMD A64X2 3800@2200Mhz+

Vliv
    288

Standardní Re: Hráli jenom levé repráky, po přeinstalaci hrajou jenom p

Pomozte, mám zvukovku Creative Sound Blaster Live 5.1 a repráky Genius Live Sound SW-HF 5.1. Nejdřív mně hráli jenom levé a center a pravé nehráli, teď jsme všechno přeinstaloval a teď hrají jenom pravé a nehraje center ani levé. Co s tím?
    Ak som spravne pochopil tak ty este stale nevies ci je chyba v zvukovke alebo v repro, takze budes zbytocne niekam pisat.Presvedc sa ze mas nastavene 5.1.Pusti nieco co hra zo vsetkych 5 repro(trebrs nejaky ac3 film, nejaku pasaz kde je hudba-ta vacsinou hra zo vsetkych repro).Potom zober sluchatka a odskusaj ci ti vo vsetkych 3 zdierkach hraju.V oranzovej(center/sub) by mal hrat len 1 kanal -druhy je subwoofer takze budes pocut len basy.V zelenej(front) a ciernej(rear) by mali hrat vsetky.BTW:dufam ze si mal aj repro zapojeno do tychto jackov?...Ak ti budu hrat vsetky je chyba v repro.Ak nie tak v zvukovke-potom ju chod skusit do ineho kompu a daj vediet co si zistil.

A tou reinstalaciou myslis cely sytem ci len ovladace zvukovky?
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

Marku zkusím co jsi mně poradil. Jo a ostatní, ten receiver potřebuju nebo ne? Já se v tom moc nevyznám

Vliv
    288

Standardní

Marku zkusím co jsi mně poradil. Jo a ostatní, ten receiver potřebuju nebo ne? Já se v tom moc nevyznám
    Nic take nepotrebujes.

To ma nieco spolocne s dialkovym ovladanim.Ved ti to aj pise:
    Neda sa detekovat ziadny prijimac dialkoveho ovladania creative.(LOVIT ti len neprelozil slovko receiver a uz je u toho chaos )

Standardní

Vyzkoušel jsem všechno a furt hrajou jenom front a wear right a nic jinýho, já se na to vyseru

Vliv
    288

Standardní

Ako?Co vsetko?Tak co keby si bol taky dobry a napisl normalne co si zistil a nie len ze to furt nejde, lebo pri takychto postoch ti tazko niekto poradi.Zo zvukovky ti lezie len front a rear R, ci co?Tak ju zober a skus v inom kompe!!!!!!(alebo skus ju prehodit este do ineho PCI slotu).Este nechapem ako mozes uz pomaly tyzden zistovat co to muje, asi ta to moc netankuje....??

Standardní

No nezjistil jsem co s tím je, v jiným komplu to jde stejně. Možná se ti zdá že jsem úplnej kretén. Prostě hraje jenom front a rear R, zkusil jsem všechno popřepojovat, přeinstalovat, stáhnout nový ovladače a furt ten stejný problém. Asi koupím novou zvukovku nebo nový repro

Vliv
    288

Standardní

Asi koupím novou zvukovku nebo nový repro
    nehnevaj sa ale ty si asi nejaky divny.....ved ked to ta zvukovka robi aj v inom kompe tak je asi v prdeli,nie? Tak ju reklamuj.A kedze s teba lezu info ako z chlaptej deky asi mi ani nebudes vediet povedat aku mas zakladnu dosku aka bola v tom kompe co si ju skusal.
    Takze si to vrazil do ineho PC a aj tam ti isiel zvul len ako si pisal?Skusal si to so sluchatkami alebo inymi repro
    A este nechapem co vsetko si tam poprepojoval-ved to funguje ako ma len v jednej kombinacii.....

Standardní

abyto nekonec nebyla balance nastavená uplně napravo....
    AMD A64X2 3800@2200Mhz+

Standardní

lidi já už to možná mám, v AC3 Filteru jak je Bitstream information a channels tak je tam napsané 1+1 Dual Mono, a já mám repro 5.1, nevíte co tady s tím?

Standardní

Lidi fakt nevíte? Prosíííím

Vliv
    288

Standardní

Sklamem ta.J tam mam tiez 1+1 dual mono a hra mi vsetko.
    Este som skusal co robi nastavenie speakers output.Ked sa tam da mono alebo stereo len pusti front aj do efektovych , ale hraju aj ti.Takze v tom tvoj problem nebude.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání