Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Ako rozbehat GPRS so Siemens M50?

Standardní Ako rozbehat GPRS so Siemens M50?

Hi, pouzivam Siemens M50 pripojeny k PC orig. dat. kablom Siemens na COM 2 port, W2K SP4. Modem v telefone som mal nainstalovany aj ako S45 modem (ten som si nechal), aj ako klasicky 56000 V90 modem. Oba ked dam u nich query normalne odpovedaju. Ked vsak dam pripojenie k inetu (vytvorene klasicky "pripojenie k inetu cez modem") tam sa vypise ze sa overuje uzivatel, meno a heslo a po par sekundach spajania to skonci s tym, ze "pripojeni nelze navazat".

Samozrejme som skusal pridat k modemu aj extra inicializacny retazec (aj malymi, aj velkymi pismenami) AT+CGDCONT=1,"IP","internet" a skusal som to aj bez neho. Rovnako som sa skusal pripojit bez tel. cisla *99***#1 ako aj s nim.

Skusal som odinstalovat vsetky modemy v PC, nainstalovat x-krat nanovo modem v mobile, skusal som nastavit prim. a sek. DNS server. U teleoperatora mam vsetko dobre aktivovane, na infolinke mi to pozeral manik cez inet x-krat.

Ako meno a heslo uzivatela sa nema zadavat nic, tak to mam prazdne. Ine ma uz nenapada co robit. :-( Viete poradit?
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

a) číslo je *99***1# (asi ses přepsal...)
    b) zkus nastavit ve vlastnostech modemu softwarový řízení přenosu
    1. místo v soutěži o nejlepší Casemod na IV. Lan párty OC.CZ v Brně (31.7. - 3.8. 2003).
    & 220 HP veteran power

Standardní

mam tento mobil ... a ja to rozbehal v pohode ... ale jako ovladac modemu sem pouzil original ovladac pro M50 ze stranek siemense
    ..:: Nas-Net.org ::.. programming,build-up and management networks,development,freenet,education

Standardní

Citace Původně odeslal DC
    a) číslo je *99***1# (asi ses přepsal...)
    b) zkus nastavit ve vlastnostech modemu softwarový řízení přenosu
    hej, viem ze to ma koncit mriezkou, ale nefunguje to ani tak, skusim to softverove riadenie i ked sa mi to moc nezda, uz som mal aj vsetko vypnute aj zapnute, ale vsak skusim...
    Markoff

Standardní

Citace Původně odeslal frantacrack
    mam tento mobil ... a ja to rozbehal v pohode ... ale jako ovladac modemu sem pouzil original ovladac pro M50 ze stranek siemense
    hmm, a kde je k stiahnutiu, nic take tam neviem najst. vsade je len ovladac pre S45, aj ked nemyslim ze v tomto bude problem ked modem komunikuje normalne s PC a aj pri pripajani vyhodi chybu az po overovani mena/hesla...
    Markoff

Standardní

a skousel jsi vytacet to druhe cislo ?? ma byt uadjne jen pro 98cky .... ale treba to s nim pujde ?
    ..:: Nas-Net.org ::.. programming,build-up and management networks,development,freenet,education

Standardní

Citace Původně odeslal frantacrack
    a skousel jsi vytacet to druhe cislo ?? ma byt uadjne jen pro 98cky .... ale treba to s nim pujde ?
    nie, ale teraz som volal na helpdesk a uz tam bol vecer iny chalan ako doobeda a ten mi povedal, ze aj ked mi dosla SMS ze mam sluzbu aktivnu mozno este nie je nahodena v uctovnom systeme a preto mi to zhebne po overeni mena/hesla, ten predchadzajuci mi nevdel poradit vobec a tvrdil ze u nich je vsetko OK...

bolo by to velmi prijemne a logicke vysvetlenie preco mi to nejde, dufam, ze v pondelok to pojde ako ma, inak mam nadalej problem... kazdopadne som stratil nervovanim sa s tym min. 6 sobotnych hodin... do pondelka na to kaslem...

btw. neexistuje k Siemens M50 nejaky novsi firmware ako 17? ten som si akurat stiahol zo siemens a flashol, ale nepomohlo to pri pripajani... :-)
    Markoff

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání