Vtip je v tom, že o duálu nebyla řeč. Já sem mu tu paměť prodával samostatně a ani sem nevěděl, že chce duál. Já sám mám VIA KT600, takže duál ani nevyzkouším. SPOR je pouze o tom, že on tvrdí, že moje paměť OCZ PC3500 ENHANCED LATENCY není ENHANCED LATENCY(a proto prý mu nejede s tou druhou v duálu), protože mu SPD vypisuje nastavení CL2,5 4 4 8. To, že samostatně ta paměť jede na CL2 3 3 7 ho nezajímá, protože je to prý jenom tím, že jde ta paměť přetaktovat!!! Mimochodem paměť má měděný chladič, na něm vyryto OCZ a štítek PC3500 Enhanced latency a v mé desce mi SPD hlásí CL2,5 2 3 7!!, což dokazuje, že podle SPD se nemůže řídit. Je to ale právník a prý už se počítači zabývá na vedlejšku 15 let(je mu čerstvě 26 let - nechal sem si ukázat občanku) a já tomu nerozumím a není to tak jak říkám(p.s. HW se zabývám skutečně 10 let, po FIMU studuju 2. školu se zaměřením na informatiku)) A když mu paměť nevyměním, tak mě dá k soudu blablablablabla..... Jestli jste se někdo setkali s takovýmhle ignorantem, tak potěš. To't vše a sorry, že to tady takhle zveřejňuju, ale musel sem si ulevit