nemam simku od eurotelu a chci vyuzit Eurotel data nonstop!
Kolik mne bude stat simka + aktivace,vzal bych k tomu ten modem za korunu !
No jenoduse kolik mne to vsechno bude stát
nemam simku od eurotelu a chci vyuzit Eurotel data nonstop!
Kolik mne bude stat simka + aktivace,vzal bych k tomu ten modem za korunu !
No jenoduse kolik mne to vsechno bude stát
http://www.eurotel.cz
nebo 267016701 - info linka - na korunu přesně![]()
lepší radu neznám![]()
Přišel jsem, viděl jsem a stále jsem LAMA
ja bych rekl ze te to vyjde na rovny 3000,- .... aktivace simky 2999 a koruna mobil ...
..:: Nas-Net.org ::.. programming,build-up and management networks,development,freenet,education
jo taky bych rekl!!Původně odeslal frantacrack
ale je ti jasny ze je to v tomhle pripade na smlouvu a ze to budes muset pouzivat 2 roky2 roky je dlouha doba a muze se hodne zmenit!!!
AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100
Na dva roky smlouvu to bych nikdy neudelal ,to je pravdepodobnejsi ze i v ty nejvetsi prdeli zavedou ADSL ,nez ze se ti to vyplati. Muj kamos to ma taky ,ale nevim ze by to mel na dva roky ,se ho jeste zeptam.Původně odeslal Fleak
*NIX GG
no na vsem je troska pravdy ... nicmene mam GPRS hlavne do auta k notasu .... a jako ad se dej v oblasti adsl ci jinde cokoli ... tak porad auto jako do zasuvky u baraku nedam .... jinymi slovy ano ja mam smlouvu na dva roky .... ale jsem s tim spokojen a rusit bych nechtel
..:: Nas-Net.org ::.. programming,build-up and management networks,development,freenet,education
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)