Skusil sem tam pichnout volant a okomzite naskocilo novy hardware force feedback! Takze USB port je OK.Původně odeslal mISHA
no otazkou je, jestli vubec funguje ten usb port, protoze jinak nevim co by melo neco spatneho delat ( kdyz je to dobre nainstalene a povolene v biosu ). predpokladam, ze je to otazka vsech ctyr konektoru co?Původně odeslal -Ja8k1-
jo delato i tak i tak.. i po resetu biosu na Deafult... mozna skusime jiny bios... uvidime...Původně odeslal mISHA
no tak pokud tam nehpruje jine zarizeni ( konflikt o kterem nemusis vedet ) a mas dobre zapojeny usb port - eh sorry, to je vestavene, tak asi bych to videl na problem s deskou. anebo mas ho povoleny polozky USB port a EHCI controller ( je to pod USB controller polozkou )?Původně odeslal -Jakub-
Zdroj mam 350w tam problem nevidim. Nemam jine zarizeni USB nez fotak(musim si neco pucit) dela to ty same kraviny s OC i bez. Dneska sem to skousel na jine epox 8KRA2+ a nenastal zadny problem.Původně odeslal mISHA
no jenze si nespecifikoval problem. zamerme se na tvuj pocitac: je to zalezitost OC? dal si vse na puvodni hodnoty a pak to take nebezelo? Nemas prilisnou zatez na USB portu ( trebas kabel k telefenu s nabijeckou )? funguje na tom samem portu jiny USB prvek? ( trebas at kamos prinese svuj fotak a zkusi to pripojit skrz tvuj / svuj kabel ).Původně odeslal -Jakub-
Taky jako vy jsem se obdaroval KRA2+. Vsechno bylo na 100% OK. (Bartona 2500+ jedu bez problemu na 11x210) az do vcerejska. Do USB sem pichnul digital fotak (Olympus C-350) a nic. Po chvilce mi napise nezname zarizeni USB(kde to sme? na zadnem jinem kompu se mi nic podobneho nestalo! A to sem to uz skousel na 9 sestavach) Vsechny ovladace USB mam nainstnute (aspon mi nehlasi, ze by bylo neco v konfliktu). Stahnul jsem si i USB2 driver a taky zadny pokrok! Uz sem i 3x reinstaloval Okna a nic. Jsem uplne bezradny
(tesne pred zhroucenim)
mas dostatecne napajeni? nehapruje ti zdroj?
hmmm zkus a pak budeme moci postupovat v reseni...

Odpověď s citací