Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Problem s vypalenym filmem, kdo poradi ?

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Problem s vypalenym filmem, kdo poradi ?

Mam mechaniku LG 4040. Program DVD Shrink, vypalovani v Neru 6.
    A nekteri lide po zaloze filmu si stezuji ze se jim film od 75% seka a skube ve stolnim DVD prehravaci. (napr. Thomson DTH225)
    Kde myslite ze muze byt problem? DVD-R media?
    Jednomu cloveku film jde 100% bez problemu a druhemu se seka.
    Urcite je to kompat. DVD prehravac + medium?
    Zkusenost je takova ze cim levnejsi DVD prehravac tim lepsi vysledky.
    Palim na Verbatim 2x, Princo 4x (uz nepouzivam) a naposledy Imation 2x...ted bych chtel zkusit That´s Write! co na ne rikate?
    ASUS A7V880, Barton 2500+ @ 3200+, ATI Radeon 9600XT 128MB DDR Passive!,DIMM 2x DDR 512MB PC400 KingStone Dual Channel, 1xSeagate IDE 200GB 7200.7 Plus, DVD-RAM LG GSA-4120B, 3Com GigaLan,WaveLAN Orinoco, Chieftec DX,LCD ViewSonic ,Logitech MX-300...

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal herma
    To je mi na prt, spis bych potreboval poradit s tim problemem. Sekani filmu proc? pricina - odstraneni...
    ASUS A7V880, Barton 2500+ @ 3200+, ATI Radeon 9600XT 128MB DDR Passive!,DIMM 2x DDR 512MB PC400 KingStone Dual Channel, 1xSeagate IDE 200GB 7200.7 Plus, DVD-RAM LG GSA-4120B, 3Com GigaLan,WaveLAN Orinoco, Chieftec DX,LCD ViewSonic ,Logitech MX-300...

Standardní

Citace Původně odeslal Awen
    To je mi na prt, spis bych potreboval poradit s tim problemem. Sekani filmu proc? pricina - odstraneni...
    moze to byt znackou media alebo rychlostou napalovania, pre DVD playery zasadne 1X... ked to nejde ani 1x tak sa nemaju radi so znackami co pouzivas...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    moze to byt znackou media alebo rychlostou napalovania, pre DVD playery zasadne 1X... ked to nejde ani 1x tak sa nemaju radi so znackami co pouzivas...
    Co je to za nesmysl co to tu radis za hovadiny! pokud je DVD medium vypalene jak ma tak nezalezi na rychlosti a klidne muzes na max treba 4x. Si myslis ze az budou 16ti rychlostni palirny ze se s nima bude palit 1x nebo co?
    Ja palim vzdy na max na media nic moc znacky - GigaMaster a z 50ti filmu zadnej spatnej! (testovane videa: Pioneer, Thomson, Kiss)
    "Ad Astra Per Aspera"

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Jaky zpusob zalohy doporucis abych to mel bez problemu.
    Kdyz to DVD Shrinkem hodim na HDD tak to v poradku PowerDVD prehraju jde to OK. Pak vypalim Nerem 6. A v PC to jde stale OK, jen ty prehravace stolni...

Standardní

Jaky zpusob zalohy doporucis abych to mel bez problemu.
    Kdyz to DVD Shrinkem hodim na HDD tak to v poradku PowerDVD prehraju jde to OK. Pak vypalim Nerem 6. A v PC to jde stale OK, jen ty prehravace stolni...
    Asi jediny co muzes udelat je zkusit vic znacek medii... zkus i ty GigaMastery pac sou levny a docela dobry.
    POZOR myslim tim samozrejme DVD+R media!
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní

Pouzivej poradny media. V soucasne dobe asi jediny volba Taiyo Yuden (http://www.bell-technology.cz). I verbatim a podobne dvd moc neumi.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Vsechny Emgetony jsou TAIYO YUDEN ? nebo zas jen nejaky?

Standardní

Citace Původně odeslal EllE
    Co je to za nesmysl co to tu radis za hovadiny! pokud je DVD medium vypalene jak ma tak nezalezi na rychlosti a klidne muzes na max treba 4x. Si myslis ze az budou 16ti rychlostni palirny ze se s nima bude palit 1x nebo co?
    Ja palim vzdy na max na media nic moc znacky - GigaMaster a z 50ti filmu zadnej spatnej! (testovane videa: Pioneer, Thomson, Kiss)
    16ti rychlostí palirny = >21MB/s
    To si ještě chvilku počkáme
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Citace Původně odeslal Caleb
    Citace Původně odeslal EllE
    16ti rychlostí palirny = >21MB/s
    To si ještě chvilku počkáme
    Po 8mickach to odhaduju na 12tky a pak hned 16 a to tendle rok ma prijit i dualni format, takze ja bych to na nejake prutahy nevidel.
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní Re: Problem s vypalenym filmem, kdo poradi ?

Mam mechaniku LG 4040. Program DVD Shrink, vypalovani v Neru 6.
    A nekteri lide po zaloze filmu si stezuji ze se jim film od 75% seka a skube ve stolnim DVD prehravaci. (napr. Thomson DTH225)
    Konecne muj clovek.
    Mam presne ten problem.Palim NEC 1300A a mam prehravac THOMSON DTH 225.
    PRINCO = fakt spatny
    VERBATIM DVD-R 2x = lepsi ale stejne to ma mouchy
    Ted zkousim VERBATIM DVD+R 2.4x , zatim jsem skouknul jen jeden film ale ten byl 2hodiny a 40 minut a absolutne super.

Jinak pro rejpaly kteri budou tvrdit ze thomson 225 je kase, tak kamosovi to na thomsnu o deset litru drahsim dela taky.Holt asi Mr.Thompson nema rad paleny media.

Asi jsem si mel koupit nejakej cyberhome,kiss,umax a podobne, kde je normalni mechanika z kompu a byl by klid

Jen jeste jak pises ze se ten prehravac asi po 75% kousne a uz to neprecte, tak jsem zjistil, ze kdyz ho nechas hodinku odstat tak to dokoukas vpohode.
    Podle me se bud zahreje mechanika, nebo medium a pak ma horsi cteci vlastnosti.Jestli se mi neosvedcej ani ty +R verbatim, tak to vidim asi na reklamaci
    Prestal jsem taktovat a pocitac prestal padat :o))

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Re: Problem s vypalenym filmem, kdo poradi ?

Sem rad ze jsi se ozval, protoze spousta lidi o podobnym problemu vi. Ale snad proto aby se neschodili,neztratili kseft nic nereknou. A pak se to neda resit. Po hodne ptani jsem prisel na vice lidi se stejnym problemem. i u jinych DVD prehravacu, je to opravdu kompatibilita DVD player + medum. Taky budu zkouset DVD+R me totiz ted taky jde !!! Jeste musim vyzkouset jak jde + v NoName prehravacich a dalsich znackovych a pak bych zrejme uplne presel na +R.
    Zatim diky a cau

Standardní

Tak uz jsem skouknul tri filmy na verbatimce+R.
    Chodej asi nejlip.Sice se mi 2x za film asi na sekundu seknul zvuk, ale je to pokrok.Kdyz jsem pouzival princo-R, tak se film zacal po hodince trhat a behem peti minut se uplne zastavil.Tohle ty pluska nedelaj.Jeste bych to videl na flashnuti toho thomsna, ale nikde jsem o nem nic poradnyho nenasel.Nevis o nejakym linku?
    Prestal jsem taktovat a pocitac prestal padat :o))

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání