Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: IExplorer - nefunguje "Zobrazit - zdrojovy kod"

Standardní IExplorer - nefunguje "Zobrazit - zdrojovy kod"

cau,
    poradte prosim, nevite nekdo cim to je? je to pro me docela uzitecna funkce. zkousel jsem "promene prostredi" apod., ale najednou mi nejde. taky mi blbne treba kdyz dam "Soubor - otevrit" a typy souboru "Vše" mam tam ruzny znaky "|||||, Vs, " apod.- nemuzu zobrazit vsechny typy souboru. Jde mi ale hlavne o ten zdrojak.
    dik
    AMD Barton 2500+ @ 2200Mhz • Thermalright SLK-800U + YS-Tech 80mm Fan • ASRock K7NF2-RAID • 2*512MB A-DATA DDR400 11-3-3-2.5 • Fortron 350W FSP350-60THN-P • RADEON 9500 @ 340/610Mhz • SB Audigy Player + MegaWorks THX 5.1 550 • Hitachi T7K250 160GB + WD 1000BB 100GB • AVerMedia TVPhone 98 • ASUS S500/A • ASUS DVD E616 • Pioneer DVR-109 • IBM P275 • Case Morex Bigtower A201N ATX • Chicony keyboard • Genius Optical NetSroll+Eye

Standardní

stejný problém jsem měl, a dnes raději používám Mozillu k plné spokojenosti! i když pro asi 2 weby mám stále IE6 v záloze
    Přišel jsem, viděl jsem a stále jsem LAMA

Standardní

Používám MyIE2 a tam jde "show source" plně k mý spokojenosti ukáže zdroj všech framů, co jsou na stránce
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Standardní

Zajímavá informace, i když rámové stránky mne moc nezajímají a na vše co začíná IE mám "ALERGII"! , ale občas by se to mohlo hodit, díky za tip
    Přišel jsem, viděl jsem a stále jsem LAMA

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání