Citace Původně odeslal Paolo.n
Citace Původně odeslal commander
Takze tohle mi teda leze na mozek, dal jsem jak si mi rikal DDR na 400, vsechno dalsi na AUTO, no a tak jsem zkusil vvysit FSB jestli mi CPU-Z ukaze 1:1, mno, a ve WIN freeze . Pak jsem zase zkousel nastavit vse od vyroce Mushkinu a reset BIOSU, tak to mi ted poradte co s tim!

EDIT: jeste jsem nerekl, ze jsem zvysil FSB o 5mhz a pak jeste snizil na celkovych hardcore 202Mhz... A nic
Nenechavej to na AUTO, zkus tam nastavit rucne nejaky casovani, pro jistotu hodne pomaly a uvidis jestli se to rozjede, pokud jo, tak muzes zkusit rychlejsi. To co napise vyrobce a nabo nastavi SPD neni vubec zaruka ze to s tim bude fungovat.
Uz jsem to prozatim vyresil, pameti jedou na 2-3-2-6-8 pri 2.75 voltu a fsb 217. (jejich default). (SPD dela 2.5-3-3-7 ). Memtest 12 hodin bez erroru. Ale za zadnou cenu nejde dat 2-2-2, s tim maji i875/i865 problemy, to mrznou uz wokna. Vic zatim nebyl cas testovat, mam malo vdimm, asi kouknu po jine desce, nebo si troufnu na vdimm mod. protoze uz na 225FSB 1:1 2-3-2-6-8 a 2.85(max. deska, a taky max. zaruka) haze memtest errory. a ji chci vic, to jsem za ne nemusel davat 7.5k