Citace Původně odeslal mISHA
Citace Původně odeslal -Jakub-
Taky jako vy jsem se obdaroval KRA2+. Vsechno bylo na 100% OK. (Bartona 2500+ jedu bez problemu na 11x210) az do vcerejska. Do USB sem pichnul digital fotak (Olympus C-350) a nic. Po chvilce mi napise nezname zarizeni USB(kde to sme? na zadnem jinem kompu se mi nic podobneho nestalo! A to sem to uz skousel na 9 sestavach) Vsechny ovladace USB mam nainstnute (aspon mi nehlasi, ze by bylo neco v konfliktu). Stahnul jsem si i USB2 driver a taky zadny pokrok! Uz sem i 3x reinstaloval Okna a nic. Jsem uplne bezradny (tesne pred zhroucenim)
no jenze si nespecifikoval problem. zamerme se na tvuj pocitac: je to zalezitost OC? dal si vse na puvodni hodnoty a pak to take nebezelo? Nemas prilisnou zatez na USB portu ( trebas kabel k telefenu s nabijeckou )? funguje na tom samem portu jiny USB prvek? ( trebas at kamos prinese svuj fotak a zkusi to pripojit skrz tvuj / svuj kabel ).
mas dostatecne napajeni? nehapruje ti zdroj?

hmmm zkus a pak budeme moci postupovat v reseni...
Zdroj mam 350w tam problem nevidim. Nemam jine zarizeni USB nez fotak(musim si neco pucit) dela to ty same kraviny s OC i bez. Dneska sem to skousel na jine epox 8KRA2+ a nenastal zadny problem.