Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Genius 5.1 HT a Asus A7N8X Deluxe

Standardní Genius 5.1 HT a Asus A7N8X Deluxe

Tak uz nevim co s tim
    Nahraju NVIDIA drivery zvuku- mp3 me jedou jen ve 4 repro nejede center a subwooer, filmy pres BSplayer podporujici AC3 jedou ale center je strasne tichej a nejde zesilit, filmy nepodporujici AC3 jedou ve 4 repro (preedni zadni)

Nahraju Realtek nejnovejsi drivery-mp3 frci v poho i s centrem a subwooferem, filmy s Ac3 jedou v poho i s centrem, filmy bez AC3 jedou jen v prednich repro! , ve vietcongu mi dokonce pri zapnuti podpory EAX ve hre blbnou zvuky tak ze mi kulomet strili jako pistole

tak nevim kterej tam dat popripade bych potreboval nejak poradit
    AMD Athlon XP 2600+, Asus A7N8X Deluxe, 2x 512 MB DDR Kingston, Hercules 3D Prophert 9600 Pro 128 MD DDR, SG Barracuda 120GB

Standardní

No mám úplně stejnou sestavu jako ty, ale problém teda nemám.Ovladače tam mám, co jsem dostal s deskou.Máš to správně zapojený ?V tom průvodci zapojení je více možností , ale teď přesně nevím, kterou možnost využívám já..Vím, když jsem to zapojoval, že mi to hned taky nechtělo jít.Musím se podívat (jsem v práci, tak zítra).
    Centr si buď zapnu anebo vypnu - dle chuti a chodí to jak má.
    EAX nezapínám ve hrách.
    Intel Q9550 (default) + Noctua NH-U12F, 4 x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2x 500 GB WD GP, DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,
    SAMSUNG T 260 , Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum,case Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600,mp3 Iriver H-320+Koss PortaPro

Standardní

no tak mam to zapojene pres analogove vystupy....na desce jsou primo k tomu urcene..oranzovy vystup na center a subwoofer atd... jinak v subwooferu to mam pres ten 9pinovy kolik..
    AMD Athlon XP 2600+, Asus A7N8X Deluxe, 2x 512 MB DDR Kingston, Hercules 3D Prophert 9600 Pro 128 MD DDR, SG Barracuda 120GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání