Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Databaze - ER model

Senior Member Avatar uživatele MV
    Vliv
    303

Standardní Databaze - ER model

Zdravim, potrebuju odevzdat do skoly nejakej navrh databaze. Problem je ze me nic nenapada (krome prikladu typu knihovna, pujcovna aut, cedecek...coz bylo vsecko na prednasce/cvicenich) . Nema nekdo neco podobnyho vypracovane a chtel by se podelit? Nebo aspon nejakej navrh...
    Diky za kazdou radu

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

No jasně, že mám návrh. Nachystej si 24 hodin na pročítání 4a a netu a udělej databázi overclockingu(stačí třeba jen procesoru, model procu s tech. údaji a nejlepší výsledky taktování, které jsi o daném kousku našel)

Pak z toho udělat jen nějaký prográmek a svět ti bude vděčnej, jednička tě taky nemine, myslím značně originální, he
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Vliv
    303

Standardní

Citace Původně odeslal Millisx
    No jasně, že mám návrh. Nachystej si 24 hodin na pročítání 4a a netu a udělej databázi overclockingu(stačí třeba jen procesoru, model procu s tech. údaji a nejlepší výsledky taktování, které jsi o daném kousku našel)

Pak z toho udělat jen nějaký prográmek a svět ti bude vděčnej, jednička tě taky nemine, myslím značně originální, he
    Diky. Jasne o tom sem taky premyslel, kdyz uz visim tady na OC4u Jenze ono v tom nejde tak uplne o ty udaje, spis to ma byt navrh databaze.
    Ale ma tam byt nekolik mnozin entit, coz u pretaktovani procaku nevim U knihovny je to jasny - ctenar, kniha, atd..

Standardní

Citace Původně odeslal MV
    Citace Původně odeslal Millisx

Diky. Jasne o tom sem taky premyslel, kdyz uz visim tady na OC4u Jenze ono v tom nejde tak uplne o ty udaje, spis to ma byt navrh databaze.
    Ale ma tam byt nekolik mnozin entit, coz u pretaktovani procaku nevim U knihovny je to jasny - ctenar, kniha, atd..
    Jakto ze ne? Vyrobce, takt, L1 & L2 cache, napeti, teplota, MOBO, FSB, nasobic, co ja vim…
    DELL XPS 1330

Standardní

Taky tet delam navrh databaze ale jako zadani jsem dostal zrovna tu knihovnu Jestli chces muzu ti dohodit nejake ze zadani co dostali ostatni
    Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal Miro2
    Taky tet delam navrh databaze ale jako zadani jsem dostal zrovna tu knihovnu Jestli chces muzu ti dohodit nejake ze zadani co dostali ostatni
    Jenom jestli on nechtěl řešení
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Vliv
    303

Standardní

Citace Původně odeslal Miro2
    diky, klido beru i zadani
    nepohrdnu ale ani necim vyresenym

Standardní

v cem to delas? - mel bych tu neco primo v metaeditu jestli mas zajem, projektu mam HAFO - ozvi se mi - tedy jestli je vyhrabu
    AMD XP 2600+ Mobile@2400(12*200) pri 1,6V, AC Copper silent 2, 2 x 512 MB A-Data 450 cl 2,5, Saphire 9800SE@Pro - Ati silencer rev. 3 -RIP / new Ati range 3d PCI :) -, HDD HITACHI 120 GB 8MB, 120 GB Seagate 120MB 8MB, DVD-RW NEC ND-3540A, DELL 2007FP,Case Chieftec MX silver + 2 x collermaster 80

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    287

Standardní

chces spravit nieco originalne? teda takmer ... odovzdaval to kamos na nejake databazove systemy
    ...
    a to
    ...
    chvila napatia
    ...
    databazu smetiarskej firmy - zamestnanci, sluzby, auta, rozpisy, ulice smetiaky

Vliv
    303

Standardní

Citace Původně odeslal puki
    chces spravit nieco originalne? teda takmer ... odovzdaval to kamos na nejake databazove systemy
    ...
    a to
    ...
    chvila napatia
    ...
    databazu smetiarskej firmy - zamestnanci, sluzby, auta, rozpisy, ulice smetiaky
    to je dobry diky moc za napad

Citace Původně odeslal tomesik
    v cem to delas? - mel bych tu neco primo v metaeditu jestli mas zajem, projektu mam HAFO - ozvi se mi - tedy jestli je vyhrabu
    No delam to asi ve Wordu a pak na papir Samotna obhajoba u zkousky bude SQL prikazama v Oraclu. Co je ten Metaedit?

Standardní

to je na objektech zalozeny program, je multiplatformni - bezi na jazyku smalltalk - program spustis na jakekoliv platforme - at uz win nebo linux - bee free

ale diagramy se daji exportovat do gifu, takze vpoho

Edit - jo v jake metodologii to delas? OMT? BORM? SASD? UML?
    AMD XP 2600+ Mobile@2400(12*200) pri 1,6V, AC Copper silent 2, 2 x 512 MB A-Data 450 cl 2,5, Saphire 9800SE@Pro - Ati silencer rev. 3 -RIP / new Ati range 3d PCI :) -, HDD HITACHI 120 GB 8MB, 120 GB Seagate 120MB 8MB, DVD-RW NEC ND-3540A, DELL 2007FP,Case Chieftec MX silver + 2 x collermaster 80

Vliv
    303

Standardní

Citace Původně odeslal tomesik
    to je na objektech zalozeny program, je multiplatformni - bezi na jazyku smalltalk - program spustis na jakekoliv platforme - at uz win nebo linux - bee free

ale diagramy se daji exportovat do gifu, takze vpoho

Edit - jo v jake metodologii to delas? OMT? BORM? SASD? UML?
    Jo smalltalk znam, meli sme jeden semestr a snazili se neco naucit - marne Takze radsi prosim ten gif. Metodologii nevim zkratky neznam

Miro2: tady jsem naskenoval knihovnu, mozna Ti to k necemu bude

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání