Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 38

Téma: problémek TV Out

Standardní problémek TV Out

mám MSI GF5600TD a když tu mrchu připojím na televizi, tak mám jen černobílý obraz, zkoušeno na dvou různých TV přijímačích na SCART i jen video vstup... čím by to asi mohlo být?

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Máš špatně nastavenou normu pro TV. Používám PAL D(D/K, závisí od toho, co ti nabídne program, který používáš).
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

ne, zkoušel jsem postupně úplně všechny normy ... ten výstup má ta karta z toho kulatýho kolíku, takže je tam redukce na CINCH, nemůže to být MB? (tp je fakt zoufalství... )

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

A jakou máš grafiku, do jaké TV to pouštíš(jaký konektor). Co používáš za program

Standardní

MSI FX5600TD, televize se skartem, klonování obrazu přes nwiev, zobrazí mi to plochu černobíle, zrovna tak i filmy, pokud si s tím pohraju, jinak to filmy nezobrazuje. program Radlight, pokud ti jde o přehrávač

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Já jsem měl premiéru na nVidii s TVoutem zrovna včera a vřele doporučuju použít TVtool(demo jede 15minut) Protože pomocí nview mi nešlapal zároveň monitor(pomocí TVtool jede).
    Zkus a napiš.

Standardní

skus ten tvtool a v nastaveni uprav color carrier (frekvencia farieb alebo jak to je v preklade) do obidvoch stran kym sa neobjavi farba

Standardní

Postavil jsem si PC na sledovani filmu na TV, grafika je tam nejaka TNT2Pro s TVoutem. Jako vystup z karty jsem pouzil cinch a na TV Scart (kabel koupen v Tescu, jen jsem cinche na Audio R a L nahradil stereo jackem).
    Na TV Tesla je obraz v poradku barevny uz i v BIOSu, ale na TV Votra (vstup jen antenni a Scart) je cernobily. Zkousel jsem vsechny normy PAL i NTSC, ktere mi TVtool nabidlo, ale bez uspechu.
    Co jsem koukal do sekce ATI na TV OUT FAQ, mohlo by pomoci zapojit to pres S-Video ? Horni dva kontakty S-Video spojit na kolik cinche a dolni dva na prstenec cinche?
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Standardní

Ono je to možná tím, že máte zvolený výstup z kompu přes S-video (pak se obraz při připojení přes cinch zobrazí černobíle). Zkuste v Tvtoolu nastavit v záložce "nastevení" v oblasti "vybrat výstup" comp. (což znamená composite video).
    EPOX 8KRA2+, AMD AthlonXP T/bred B0@2,2GHz :-) 210MHz FSB, Whisper Rock II, 1024 MB Corsair XMS CL2 RAM PC400, Club Geforce 6800LE@6800GT 420/900 128MB AGP, 2x80GB Hitachi 7K250 (RAID 0), LG CD-RW, LCD LG L1710S TFT Display.

Standardní

To samí je i v nWiev.Standardně je tam Automatika,ale je tam i Svideo a Compozit
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

to s tím výstupem mne napadlo, ale nejde to tam v tvtool vybrat, je to zasedlé, nevím prč. i když vyberu jako primární zobrazení TV, tak to pořád nejde, ach jo...

Standardní

Ja jsem softwareove menit vystup S-Video a Composite zkousel, porad to je CB
    Cast problemu asi bude v TV, ale video zapojene pres Scart slo barevne.
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Standardní

video jako videopřehrávač? není z toho s-videa na kartě nějaká jiná redukce než do cinch? myslím tím přímo na scart konektor

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Mám ten samej problém:Mám FX5800 a když připojim svideo kabel redukovanej přez redukci na scart do televize tak mi to jede černobíle.Když jedu přez video(taky scart), tak to jede barevně.

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

nepoužívejte SCART, bejvá jinak ,nebo neuplně zapojenej....připojte přímo přes vstup na kameru,video (přímo na cinch)

Standardní

no jo, jenze ja nemam ani kameru, ani video, a myslenka, ze bych si poustel film z pocitace, a zapojoval kvuli tomu navic video, nebo kameru, je divna, krom toho ta moje TV ma jen SCART, a vystup z MSI FX5600 ma jen s - video

Standardní

Když ty konektory Svideo spojíš,tak dostaneš Kompozit.
    Musíš spojit zem+zem a signál+barva.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

sakra, tak na tohle jsem fakt lama. je s video takovej ten kolík, co vypadá jak PS2, ne? to je totiž jedinej TV výstup, co mi z toho leze

Standardní

sezen si tu redukci z s-videa (to co vypada jak PS/2) na cinch, do scartu v TV zapichni redukci na cinche, propoj nizkoutlumovym koaxem a pojedes...

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal ICE
    sezen si tu redukci z s-videa (to co vypada jak PS/2) na cinch, do scartu v TV zapichni redukci na cinche, propoj nizkoutlumovym koaxem a pojedes...
    Jo, to je S-video, ta redukce na cinch(komposit) vypadá tak, jak popsal Xfantasy. Takže se to dá i spájet. Návod(schéma) tu někde je, nebo google.
    A já to mám v pohodě po stíněné dvojlince(jedna zvuk, druhá video) a jede to asi na 10m, takže myslím, že koax je zbytečný.

Standardní

tak přesně tohle mám, redukci z s videa na cinch, byla v krabce s kartou, pak jsem to spojil se scart na tv prodlužkou cinch - cinch, jenže fakt je to černobílý, já bych nelhal...

Standardní

Citace Původně odeslal Millisx
    Citace Původně odeslal ICE
    Jo, to je S-video, ta redukce na cinch(komposit) vypadá tak, jak popsal Xfantasy. Takže se to dá i spájet. Návod(schéma) tu někde je, nebo google.
    A já to mám v pohodě po stíněné dvojlince(jedna zvuk, druhá video) a jede to asi na 10m, takže myslím, že koax je zbytečný.
    nikdy nevis co je ve zdi )) zvlast v panelaka ) pa PAL D by to melo je t barevne... tohle je divny...

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal Geralt10
    tak přesně tohle mám, redukci z s videa na cinch, byla v krabce s kartou, pak jsem to spojil se scart na tv prodlužkou cinch - cinch, jenže fakt je to černobílý, já bych nelhal...
    No, tak to bych viděl jinak, nevím, jak je ten SCART zapojený, ale v tomhle případě bych tipnul, že si sežeň přímo S-video > SCART(bez toho redukování na cinch). Řek bych, že ty složky chce možná odděleně. Zkusím někde najít schématko(můžeš taky zkusit )

Standardní

něco jsem našel, prý je to lepšíí koupit přímo v krámě, redukce s video - scart, takze to koupím, ale i tak mne zajímá, jaký to má střeva, asi to hned rozhodím...

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Asi levnější koupit pár konektorů a káblík, a hned budeš vědět, jestli to funguje.

Myslím, že tohle je to pravé.

http://delta4.webpark.cz/tvout.htm

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání