Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: nakup pres internetovy obchod

Standardní nakup pres internetovy obchod

Je to pravda, ze kdyz koupim treba LCD panel a budou na nem mrtvy body, tak se da bez udani duvodu vratit?Plati to u vsech obchodu?-mam pocit, ze je na to nejakej zakon, ale ruku do ohne za to nedam .A jak je to s vracenim prachu-ma s tim nekdo zkusenosti?Diky

Standardní Re: nakup pres internetovy obchod

Citace Původně odeslal Death
    Je to pravda, ze kdyz koupim treba LCD panel a budou na nem mrtvy body, tak se da bez udani duvodu vratit?Plati to u vsech obchodu?-mam pocit, ze je na to nejakej zakon, ale ruku do ohne za to nedam .A jak je to s vracenim prachu-ma s tim nekdo zkusenosti?Diky
    Zalezi kolik jich je, jak jsou u sebe a taky jestli nekde uprostred nebo na kraji. Mam pocit ze musej bejt 3 u sebe a nevim kolik celkem. Jak si na tom ty, ale to uz je asi 5 let, takze se za tu dobu mozna neco zmenilo.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Standardní

no on mysli neco jinyho, treba v czc maj i v obchodnich podminkach napsany ze kdyz si to u nich koupis pres net ze to muzes do 14dnu vratit ... (ale moc sem nepochopil jestli fakt bez udani duvodu)

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

je to tak, bez udání důvodu do 14ti dní. Ale musíš si to nechat poslat zásilkovou službou. Nesmíš pro to chodit sám do obchodu. To jsem udělal já, a teť budu lítat po reklamacích Doma jsem zjitil vydy monitoru, ale v krámě jsem to fakt nepostřehl.
    IBM ThinkPad T40

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní

Jo, opravdu to tak je. Do 14 dnů bez udání důvodu, je to dané zákonem. V CC berou i po této lhůtě. Ale pozor faktura nesmí být na firmu!! Buď bez jména-jen prodejka, nebo na soukromou osobu. Prostě ta věc nesmí být využívána k podnikání!!!! Ta 14ti denní lhůta totiž vyplývá z občanského zákoníku a jakmile to je na firmu řídí se to obchodním zákoníkem (a tam ta lhůta není)!!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání