Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 43 z 43

Téma: Chyba memtest86 nebo čeho??

Standardní

Citace Původně odeslal commander
    EDIT 2: co bych pro tebe neudelal, vvy pameti maji casovani od vyrobce 2-3-3-7-1 pri vdimm minimalne 2.6 V a pisou ze muzes dat az +0,2 voltu bez problemu, takze vic urcite snesou
    ...už jsem z toho memtestu opravdu jelen Nastavil jsem vdimm z "auto" nejprve na 2,65V a memtest se kousl, nastavil jsem to na 2,75V a opět totéž. Nastavil jsem tedy natvrdo paměti z auto na 400MHz (mám sice 434, ale deska umí nejvíce 400). Jak jsem již psal, nic nemám přetaktováno a ostatní položky v BIOSu jsou většinou na default, standard, auto. A ten memtest se pořád kouše a kouše. Při jeho standardním (defaultním) spuštění vždy úplně na začátku sedmého testu "Movin inv, once & zeros, no cache". Přestane běžet čas testu, klávesnice neodpovídá ("C" jako konfigurace, "esc" jako konec) - prostě je nutný tvrdý restart PC. Pokud ale po spuštění memtestu nastavím jako výběr onen sedmý test - běží v pohodě x-krát za sebou. Fakt tomu nerozumím, jakoby se při přechodu z testu č. 6 do testu č. 7 dělo něco divného... A je to stejné, nechám-li v boardu 2*512, nebo pouze po jednom dimmu, ať je dám do jakýchkoliv ranků... Ještě jedna věc, ty paměti jsou stejné, ale nejsou kupovány jako pár - nejsou tedy asi zkoušeny konkrétně spolu na dual-channelitu , ale když ten test zlobí i při pouze jedné (libovolné) 512MB ram...

Desku asi nemáme úplně stejnou, ty máš P4C800 E Deluxe, já P4C800 Deluxe. Rozdíly ale budou jistě velice malé...

A znovu opakuju: GoldMemory, Prime95 - po řadě hodin - bez závad.

BIOS jsem zatím neflašoval, v pondělí nebo úterý jdu za svým prodejcem, ať mi tam dá jiné paměti (pár) a vyzkoušíme to u něj. Až pak bych se rozhodl. Když máš stejnou desku: pokud bych měl s novým BIOSem problém, mohu se vrátit zpět ke starému, ne?
    Middletower Thermaltake Armor Jr. VC3000SNA + ENERMAX INFINITY 720W, Asus P5K Deluxe/WIFI-AP, Intel C2D E6850 + Noctua NH-U12F, Kingston 2x2GB DDR2, 2x Seagate Barracuda ST3500630NS 500GB, Asus EN8800GTS/640MB, Creative X-Fi Platinum Fatal1ty, LG SuperMulti GSA-H42L, EIZO S1911SH-GY

Standardní

Citace Původně odeslal L-Core
    EDIT 2: co bych pro tebe neudelal, vvy pameti maji casovani od vyrobce 2-3-3-7-1 pri vdimm minimalne 2.6 V a pisou ze muzes dat az +0,2 voltu bez problemu, takze vic urcite snesou
    ...už jsem z toho memtestu opravdu jelen Nastavil jsem vdimm z "auto" nejprve na 2,65V a memtest se kousl, nastavil jsem to na 2,75V a opět totéž. Nastavil jsem tedy natvrdo paměti z auto na 400MHz (mám sice 434, ale deska umí nejvíce 400). Jak jsem již psal, nic nemám přetaktováno a ostatní položky v BIOSu jsou většinou na default, standard, auto. A ten memtest se pořád kouše a kouše. Při jeho standardním (defaultním) spuštění vždy úplně na začátku sedmého testu "Movin inv, once & zeros, no cache". Přestane běžet čas testu, klávesnice neodpovídá ("C" jako konfigurace, "esc" jako konec) - prostě je nutný tvrdý restart PC. Pokud ale po spuštění memtestu nastavím jako výběr onen sedmý test - běží v pohodě x-krát za sebou. Fakt tomu nerozumím, jakoby se při přechodu z testu č. 6 do testu č. 7 dělo něco divného... A je to stejné, nechám-li v boardu 2*512, nebo pouze po jednom dimmu, ať je dám do jakýchkoliv ranků... Ještě jedna věc, ty paměti jsou stejné, ale nejsou kupovány jako pár - nejsou tedy asi zkoušeny konkrétně spolu na dual-channelitu , ale když ten test zlobí i při pouze jedné (libovolné) 512MB ram...

Desku asi nemáme úplně stejnou, ty máš P4C800 E Deluxe, já P4C800 Deluxe. Rozdíly ale budou jistě velice malé...

A znovu opakuju: GoldMemory, Prime95 - po řadě hodin - bez závad.

BIOS jsem zatím neflašoval, v pondělí nebo úterý jdu za svým prodejcem, ať mi tam dá jiné paměti (pár) a vyzkoušíme to u něj. Až pak bych se rozhodl. Když máš stejnou desku: pokud bych měl s novým BIOSem problém, mohu se vrátit zpět ke starému, ne?
    1) tva deska umi vic nez 400DDR, to ze nastavis napevno 400 je naprosto spravne a znamena to, ze ti bezi RAMKY a Systemova sbernice (FSB) v pomeru 1:1 , na stejne frekvenci. (asi nejlepsi stav)

2)urcite nejdrive flashni bios , stahnes ho na www.asus.com, me dokonce pameti vubec nefungovaly!!! a s novym BIOSEM uz jedou, urcite to udelej, jak to flashnout mas v manualu. Jestli jde na starsi verzi, tak to si nejdem moc jisty, ale protoze BIOS je typ pameti FLASH ROM, teoreticky by to asi melo jit.

3) pameti ti v dualu nejspise pobezi, je jedno ze jsou kupovany zvlast, pokud maji stejny chip tak neni co resit.

Jeste jsem zapomel v BIOSU- ADVANCED, CHIPSET, dej Spred Spectrum na Disabled, jinak je to pekne divny chovani, neber Flash na lehkou vahi a vazne to zkus a napis jak si dopadl!
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

2)urcite nejdrive flashni bios , stahnes ho na www.asus.com, me dokonce pameti vubec nefungovaly!!! a s novym BIOSEM uz jedou, urcite to udelej, jak to flashnout mas v manualu. Jestli jde na starsi verzi, tak to si nejdem moc jisty, ale protoze BIOS je typ pameti FLASH ROM, teoreticky by to asi melo jit... Jeste jsem zapomel v BIOSU- ADVANCED, CHIPSET, dej Spred Spectrum na Disabled, jinak je to pekne divny chovani, neber Flash na lehkou vahi a vazne to zkus a napis jak si dopadl!
    Tak jset se odhodlal a flešnul to poslední verzí (P4c81014a.rom) a ... KONEČNĚ TO JEDE A TEST PROBĚHL V POŘÁDKU !! (zatím sice jen 2x dokola - pak jsem to stopnul, ale zaplaťpánbůh za to). Nejprve (před flashem) jsem zkusil zdisableovat ten spread spectrum, ale ten memtest mi blbnul ještě více). Po fleši jsem nechal zatím vše na default.

Ještě k té flashi BIOSu - měl jsem na ní chuť již dříve, když jsem zjistil, že existují novější BIOSy (já jsem měl na desce verzi 1010 někdy z 7/2003, nyní je 1014 z 12/2003), ale prodejce mě od toho velice zrazoval a sliboval "skoro určitě problémy, nestabilitu a nemožnost se vrátit zpět" a k následné případné reklamaci desky se vyjadřoval ve smyslu, že "ASUS reklamaci asi těžko uzná". Proto jsem se k tomu nemohl odhodlat. Jsem ale rád, že jsem to udělat Na obranu prodejce ještě musím říct, že se zabývá spíše low-endem a minimalizací koncových cen a počítač mé konfigurace určitě zatím neskládal. Celou konfiguraci jsem si stejně určil sám a trval jsem na ní. No a protože Auto*ont za ní chtěl o 12k více (vč. DPH), takže jsem stejnou sestavu zadal někomu levnějšímu.

Ještě jednou díky, že jsi mě na ten flash přesvědčil. Možná by to na závěr chtělo nějaké ponaučení i pro ostatní (všiml jsem si v celé této diskuzi, že problémy s memtestem jsem neměl jen já sám):
    Pokud memtest vykazuje problémy a jiné testy (GoldMemory, Prime95) běží bez problémů, přečtěte si tuto diskuzi a flashněte BIOS na poslední verzi
    Middletower Thermaltake Armor Jr. VC3000SNA + ENERMAX INFINITY 720W, Asus P5K Deluxe/WIFI-AP, Intel C2D E6850 + Noctua NH-U12F, Kingston 2x2GB DDR2, 2x Seagate Barracuda ST3500630NS 500GB, Asus EN8800GTS/640MB, Creative X-Fi Platinum Fatal1ty, LG SuperMulti GSA-H42L, EIZO S1911SH-GY

Standardní

... KONEČNĚ TO JEDE A TEST PROBĚHL V POŘÁDKU !!
    Všechno zpět...
    Včera v noci test jel normálně, ale ráno je to opět stejné jako dřív... Memtest se opět mezi 6. a 7. testem kousne. Po laborování s nastavením BIOSu i dříve . Přitom jednotlivé testy, pokud je pustím samostatně, běží normálně. Že by po ránu nebyl ještě počítač zahřán na tu správnou teplotu? (to je ale asi blbost...)

Standardní

Tak jsem na to šel ještě jinak: každý s těch 11 dílčích testů (standard + ext) jsem spustil samostatně (několikrát za sebou), celkem cca 3 hodiny s výsledkem passed. Vše probíhalo v pohodě. Poté jsem spustil onen "kritický" standard test (1-7) a ... světe div se... tentokrát jel v pohodě. Nechal jsem jej proběhnout 8x v kuse (opět bez závad, 8x passed). Asi se na další testování vykašlu - i když nevím, CO může být příčinou problémů... Error se nikdy neobjevil (při dafaultním nastavení testů) , jen ten "přechod" z testu 6 na test 7 je krizový - PC tuhne (naposledy tedy ne, což bylo zhruba po 4 hodinách provozu PC ve fázi testování pamětí). Že by byl příčinou slabý zdroj (noname 300W)? I když při tom testu není nijaký zvláštní odběr (disk, vypalovačka i zvukovka při něm nejede). Brát takový výsledek testu (+ mnohahodinový bezproblémový běh Prime95 a GoldMemory) jako důkaz "bezchybnosti" pamětí? Jako ještě jednu příčinu vidím možnost nedokumentovaného konfliktu memtestu86 a určitých konfigurací hw (když ten memtest "zlobí" i jiné uživatele - viz tato diskuse). ......

Standardní

1) jsem ti rikal, ze flash pomuze
    2) dej si na pevno to nastaveni jak jsem ti jiz rikal, me to na default taky jebalo, neboj se, v nejhorsim vyresetujes CMOS a jedes na novo
    Dej na pevno DDR400, Spred Spec. Dispabled, casovani jak jsem odkazoval, i voltaz a pokud to nepojede, a mas memtest verzi 3.0 tak mas asi blby ramky, kdyztak zkus je vzit k nejakymu kamosovi, a zkusit to unej
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

2) dej si na pevno to nastaveni jak jsem ti jiz rikal, me to na default taky jebalo, neboj se, v nejhorsim vyresetujes CMOS a jedes na novo
    Dej na pevno DDR400, Spred Spec. Dispabled, casovani jak jsem odkazoval, i voltaz a pokud to nepojede, a mas memtest verzi 3.0 tak mas asi blby ramky, kdyztak zkus je vzit k nejakymu kamosovi, a zkusit to unej
    Teď jsem zase ten test spustil... a 12x standard test za sebou v pohodě bez zatuhnutí a bez jakýchkoliv chyb. A dopoledne (jaxem psal) také. Zatím na default nastavení BIOSu.

K tomu časování pamětí: dle referencí je to 2-3-3-7-1, ale zdá se mi, že můžu nastavit pouze ty první čtyři hodnoty. Pátý řádek (dram burst lenght můžu nastavit pouze na hodnotu 4 nebo 8 ). Jestli teda ty reference jdou "stejně po řadě" jako to nastavení v BIOSU: 1) dram cas latency, 2) dram ras precharge, 3) dram ras to cas delay, 4) sram precharge delay a 5) dram burst lenght. Standardní hodnoty, které nabízí BIOS jako default jsou 2,5-4-4-8-4. Zatím jsem to testoval na nich a (jak píšu) nyní 2x test v pohodě. Co vlastně znamená ta "pátá hodnota" v tom časování, ta "1". Asi to bude něco jiného než dram burst lenght... No, budu testovat dál... A co sy myslíš o možnosti "slabého" zdroje?

Standardní

Teď jsem zase ten test spustil... a 12x standard test za sebou v pohodě bez zatuhnutí a bez jakýchkoliv chyb. A dopoledne (jaxem psal) také. Zatím na default nastavení BIOSu.

K tomu časování pamětí: dle referencí je to 2-3-3-7-1, ale zdá se mi, že můžu nastavit pouze ty první čtyři hodnoty. Pátý řádek (dram burst lenght můžu nastavit pouze na hodnotu 4 nebo 8 ). Jestli teda ty reference jdou "stejně po řadě" jako to nastavení v BIOSU: 1) dram cas latency, 2) dram ras precharge, 3) dram ras to cas delay, 4) sram precharge delay a 5) dram burst lenght. Standardní hodnoty, které nabízí BIOS jako default jsou 2,5-4-4-8-4. Zatím jsem to testoval na nich a (jak píšu) nyní 2x test v pohodě. Co vlastně znamená ta "pátá hodnota" v tom časování, ta "1". Asi to bude něco jiného než dram burst lenght... No, budu testovat dál... A co sy myslíš o možnosti "slabého" zdroje?
    Co znamena posledni hodnota se mi nepodarilo vypatrat, ale hod tam 8, taky to tak mam...

Slabym zdrojem to asi nebude..

A co se tyce memtestu, ma to cenu pri delsich testech,, dej si testy na ALL, a nech to pres noc a uvidis. Ja treba nemel nejmenci problem, a az asi po 11 hodinach mi to zaclo hazet errory!

Standardní

Co znamena posledni hodnota se mi nepodarilo vypatrat, ale hod tam 8, taky to tak mam...

A co se tyce memtestu, ma to cenu pri delsich testech,, dej si testy na ALL, a nech to pres noc a uvidis. Ja treba nemel nejmenci problem, a az asi po 11 hodinach mi to zaclo hazet errory!
    Takže: defaultní hodnoty nastavení v BIOSu (těch pět řádků) jsou 2,5-4-4-8-4 (s tím že "nevíme" nic bližšího o té páté položce) - to jsem měl zatím nastaveno. Reference k paměti jsou 2-3-3-7-1 (ta poslední hodnota určitě neodpovídá tomu pátému řádku BIOSu). Dám tam tedy hodnoty 2-3-3-7-8 (tu poslední hodnotu tedy podle tebe, přestože default je 4), nastavím paměti na 2,65V/400MHz. CPU 200MHz*15 (nejde změnit) = 3GHz. A zkusím vypnout to spread spectrum. Zkusím to 1x projet (zda se to nekousne) - dám vědět a pak bych to teda pustil přes noc. Memtest mám 3.0 Na www.memtest86.com ale píšou o možnosti nekorektnosti některých testů na některých konfiguracích...

Standardní

Takže: defaultní hodnoty nastavení v BIOSu (těch pět řádků) jsou 2,5-4-4-8-4 (s tím že "nevíme" nic bližšího o té páté položce) - to jsem měl zatím nastaveno. Reference k paměti jsou 2-3-3-7-1 (ta poslední hodnota určitě neodpovídá tomu pátému řádku BIOSu). Dám tam tedy hodnoty 2-3-3-7-8 (tu poslední hodnotu tedy podle tebe, přestože default je 4), nastavím paměti na 2,65V/400MHz. CPU 200MHz*15 (nejde změnit) = 3GHz. A zkusím vypnout to spread spectrum. Zkusím to 1x projet (zda se to nekousne) - dám vědět a pak bych to teda pustil přes noc. Memtest mám 3.0 Na www.memtest86.com ale píšou o možnosti nekorektnosti některých testů na některých konfiguracích...
    nyni to mas idealne nastavene. Zkus a uvidis. Dej vedet. Jo, a hodne by me zajimalo, kolik mas bodu v 3Dmarku2001se, mame hodne podobny sestavy a ja mam desne malo, tak pro porovnani! Dikes

Standardní

nyni to mas idealne nastavene. Zkus a uvidis. Dej vedet. Jo, a hodne by me zajimalo, kolik mas bodu v 3Dmarku2001se, mame hodne podobny sestavy a ja mam desne malo, tak pro porovnani! Dikes
    ...tak zase ani prd už se na to vys*ru. Zase mi ten test na začátku 7.testu vytuh. A vytuh i při návratu všeho na default. Přitom jak 6. test, tak ten 7.test sám o sobě jede v pohodě, třeba 10x za sebou... Už fakt nevím, asi budu muset ty paměti otestovat někde jinde. Ale error mi to přitom nevypsalo nikdy.
    3DMark2001se jsem nezkoušel (prodejce cosi pletl o 17000, ale pouze při 512MB ramky, tu druhou dokupoval dodatečně - jedna z páru připraveného pro mě byla vadná co když vrátil dobrou a mně omylem nechal tu špatnou ), ale 3Dmark2003 revidované verze mi dal při standardním nastavení 5700 bez jakéhokoliv tweakování a hromadě rezidentů na pozadí. CodeCreatures na 1280*1024 (LCD) průměr kolem 25fps.

Standardní

...tak zase ani prd už se na to vys*ru. Zase mi ten test na začátku 7.testu vytuh. A vytuh i při návratu všeho na default. Přitom jak 6. test, tak ten 7.test sám o sobě jede v pohodě, třeba 10x za sebou... Už fakt nevím, asi budu muset ty paměti otestovat někde jinde. Ale error mi to přitom nevypsalo nikdy.
    3DMark2001se jsem nezkoušel (prodejce cosi pletl o 17000, ale pouze při 512MB ramky, tu druhou dokupoval dodatečně - jedna z páru připraveného pro mě byla vadná co když vrátil dobrou a mně omylem nechal tu špatnou ), ale 3Dmark2003 revidované verze mi dal při standardním nastavení 5700 bez jakéhokoliv tweakování a hromadě rezidentů na pozadí. CodeCreatures na 1280*1024 (LCD) průměr kolem 25fps.
    mozny je vse, asi mas blbou pamet Pokud muzes, zkus ten 3Dmark01se, plooosiíím!

Standardní

Tak dobrá... Jedná se o ten defaultní test po instalaci - nic jsem neměníl. PC po normálním restartu (nic nevypínáno, nic netaktováno, BIOS default, auto.

RESULTS
    3DMark Score 17520
    Game 1 - Car Chase - Low Detail 243.0 fps
    Game 1 - Car Chase - High Detail 81.2 fps
    Game 2 - Dragothic - Low Detail 330.4 fps
    Game 2 - Dragothic - High Detail 175.7 fps
    Game 3 - Lobby - Low Detail 214.9 fps
    Game 3 - Lobby - High Detail 97.3 fps
    Game 4 - Nature 127.7 fps
    Fill Rate (Single-Texturing) 2050.3 MTexels/s
    Fill Rate (Multi-Texturing) 2979.6 MTexels/s
    High Polygon Count (1 Light) 86.3 MTriangles/s
    High Polygon Count (8 Lights) 19.1 MTriangles/s
    Environment Bump Mapping 198.2 fps
    DOT3 Bump Mapping 264.8 fps
    Vertex Shader 224.2 fps
    Pixel Shader 234.3 fps
    Advanced Pixel Shader 248.8 fps
    Point Sprites 43.7 MSprites/s

Není to asi nic moc, co? Asi bych z toho mohl vytáhnou víc, zatím mě k tomu ale žádný program ani hra nenutí... Ty máš kolik?

Prodejce je ochotný bez problémů paměti testnout a vyměnit, ale navedl mě ještě na myšlenku možné chyby grafické karty (taktéž možné testování a výměna). Na testování grafiky jsem založil nové forum: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=506614#506614 Nějaké výměny ale musí počkat až po 25.1. - do té doby se z práce (účto a DPH) asi pos*ru

Standardní

Tak dobrá... Jedná se o ten defaultní test po instalaci - nic jsem neměníl. PC po normálním restartu (nic nevypínáno, nic netaktováno, BIOS default, auto.

RESULTS
    3DMark Score 17520
    Game 1 - Car Chase - Low Detail 243.0 fps
    Game 1 - Car Chase - High Detail 81.2 fps
    Game 2 - Dragothic - Low Detail 330.4 fps
    Game 2 - Dragothic - High Detail 175.7 fps
    Game 3 - Lobby - Low Detail 214.9 fps
    Game 3 - Lobby - High Detail 97.3 fps
    Game 4 - Nature 127.7 fps
    Fill Rate (Single-Texturing) 2050.3 MTexels/s
    Fill Rate (Multi-Texturing) 2979.6 MTexels/s
    High Polygon Count (1 Light) 86.3 MTriangles/s
    High Polygon Count (8 Lights) 19.1 MTriangles/s
    Environment Bump Mapping 198.2 fps
    DOT3 Bump Mapping 264.8 fps
    Vertex Shader 224.2 fps
    Pixel Shader 234.3 fps
    Advanced Pixel Shader 248.8 fps
    Point Sprites 43.7 MSprites/s

Není to asi nic moc, co? Asi bych z toho mohl vytáhnou víc, zatím mě k tomu ale žádný program ani hra nenutí... Ty máš kolik?

Prodejce je ochotný bez problémů paměti testnout a vyměnit, ale navedl mě ještě na myšlenku možné chyby grafické karty (taktéž možné testování a výměna). Na testování grafiky jsem založil nové forum: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=506614#506614 Nějaké výměny ale musí počkat až po 25.1. - do té doby se z práce (účto a DPH) asi pos*ru
    Diky, tve body jsou naprosto odpovidajici. Ja mam prave 15300 a to mam o neco lepsi pameti s takntutym cpu o 300Mhz (kvuli RAMkam). Musim prijit proc mam tak malo!

GK asi ne, ale co, uvidis

Standardní

Diky, tve body jsou naprosto odpovidajici. Ja mam prave 15300 a to mam o neco lepsi pameti s takntutym cpu o 300Mhz (kvuli RAMkam). Musim prijit proc mam tak malo!

No, rozdíl máme ve velikosti ramky a velikosti paměti na GK...

Standardní

No, rozdíl máme ve velikosti ramky a velikosti paměti na GK...
    256MB ramky na GK je ti na nic, a pokud vyndam jeden modul tak mam asi jen o par bodu min

Standardní

256MB ramky na GK je ti na nic
    Zatím na nic, ale za půl roku či rok . Do sestavy nechci "pár" roků hrábnout. Předposlední mi vydržela "s odřenými zády" skoro 4 roky: P3/533, 128 MB RAM, FIC KA-11/ATA66/Via Apollo Pro 133/AGP4, Elsa Erasor X2 GeForce 1 DDR 32MB, 40 MB HDD SATA-66, SB PCI-128. Když jí před měsícem podědila manžalka, velice si ji oproti P1/200MHz, 32MB RAM, Diamond 3400 4MB VRAM + 3DFX1 4MB pochvalovala... Jo, jo, život je změna... Ještě vyřešit těch pár drobností s memtestem... Na otestování GK jsem dnes stáhnul ATI-9800-Chimp-Demo-v1.1.exe, nachal běžet 5 hodin a bez jakýchkoliv problémů.

Standardní Možná příčina "zlobení" memtestu

Dneska na http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.as...AI=2097&HID=19 v článku o novém MS programu na testování pamětí mi jeden člověk poradil, ať přes spuštěním memtestu odpojím všechna usb zařízení a ... jj, to jsou věci - po odpojení usb zařízení běží memtest normálně (zatím jen taková bleskovka - 2x - bez chyb). Zajímavé, na USB mám optickou myš, wifinu a feedback z ups-ky, ani jedno se z toho memtest-linuxového jádra samozřejmě neinicializuje.

Třeba tato rada pomůže i jiným, které memtest zlobí...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání