SONY HX73/S

1) Jde
2) Oboje
3) 4 stupne
4) Jde regulovat od 0-100 ale i pri 0 a jasu i kontrastu 0 neni cerna uplne cerna.
5) Je na to special tlacitko
6) Ma 4 profily takze ty si nadefinujes a pak uz jen mezi nima prepinas zvlastnim tlacitkem.

Monitor mam asi 14 dni a z toho ho asi tyden pouzivam. Nejdriv jsem ho pripojil pres DVI a geometrie se nastavila sama, dobry. Na prvni pohled monitor hodne zaril, bylo me to fakt neprijemny. Po tydnu mam nastaveni tak, ze je zarivka stazena na 0 (mozna ze ale presto sviti) a 4 profily mam odstupnovany. Vzdy mam vic jasu nez kontrastu. Nastaveni ostrosti mam na 5 z 10. Profily prepinam podle osvetleni v mistnosti, v noci jedu na jas i kontrast 35 ze 100 (zarivka porad na 0). Monitor je na 1. pohled opravdu pekny. Nejdrive se me zdalo ze vubec oci nesetri, ale ted s timhle nastavenim uz to mozna bude dobry. Odezva je dobra, v testu monitoru se bily cverec na cernym pozadi maze mene nez na CRT 100Hz, ale zase se ty ctverce tak trochu puli, pulka je treba obcas o 1 pixel napred. Ve hrach je LCD uplne v pohode. Jedine co mi vadi je horsi odlisovani tmavych odstinu, je to videt u filmu a na fotkach. Stredni a asi i svetly barvy jsou ok ale v tmavych se vse ztraci. Da se to zlepsit jasem ale s tim to nechci prehanet, jde mi asi nejvic o oci pri porizovani LCD. Menu je hodne jednoduche a snadno se vse ovlada. V DOSu je obraz pres DVI spatny, vypadky ... ale pri pouziti vse OK. Asi chyba grafiky.