Seš fakt vůl, sorry. Přešel jsem z A7V8X tj. KT400 chipset na nForce2 od Solteku, pak ABIT, doufám že už jsi to konečně pochopil.
Seš fakt vůl, sorry. Přešel jsem z A7V8X tj. KT400 chipset na nForce2 od Solteku, pak ABIT, doufám že už jsi to konečně pochopil.
Synology DS213j - 2x2TB WD Red
MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
iPad Pro / iPhone SE
1 - Toho vola si odpusť, neřekl jsem ti ani jednu nadávku.Původně odeslal BeachKEN
2 - Že tu těch zmínek o A7V8X bylo opravdu hodně!?
Celou dobu meleš o Solteku a Abitu a o přechodu z FRN2 na NFS7, skromná zmínka byla i o Epoxu. Tak se pak nerozčiluj, když tam připíšeš, že přešel z VIA na nForce2, že to vypadá přinejmenším divně. A jestli myslíš tu skromnou zmínku na 1. straně, mohl si to přeci jen upřesnit a vysvětlit a tato sekce mohla být o 20 příspěvků lehčí.
Na druhou stranu jsem rád, že jsi to konečně vysvětlil. jinak všechno v dobrém!
Taky jsem rád, žes přiznal, že Soltekem to opravdu nebylo. Jak říkal Archimedes - "Nedotýkej se mých Solteků (kruhů)"![]()
Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO
Už jsem byl opravdu zoufalej, ale vyložit si to takhle jako ty, to by se mi nepodařilol, ale budiž. Stačí si to logicky srovnat.![]()
Synology DS213j - 2x2TB WD Red
MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
iPad Pro / iPhone SE
nerad vas rusim od vasi jadrne diskuse ale rad bych se vratil k puvodnimu problemu (po odpojeni zdroje ze site musim FSB vratit na 180 a az potom muzu zase normalne vesele taktit) uz jste nekdo prisel na to cim to jenelibi se mi co ste psali o voltazi AGPcka kazdopadne je to hodne divny a voltaz (jakakoli) s tim nema nic spolecnyho... (asi)
TheGood man has few enemeis, but TheMerciless has none.
Extremely fits for TheAliens...
Zajímalo by mne, jestli měníš i násobič, nebo jen FSB. Pokud i násobič, je to normální jev i na jiných deskách. Udělej to, co je na 2. straně. Mě to pomohlo.: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...er=asc&start=0Původně odeslal TheRaid
Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO
No me to tohle dela i s defaultnim nasobicem (mam 11x), po odpojeni ze site to z 213FSB dam na 200 a pak zas na 213 a jede to. Jeste me napada zkusit nechat nasobic na Auto, mam totiz nastaveny 11x i kdyz to je default tak by to mohlo blbnout.
Nejak tak jsem pred par mesici tuto desku odvařil.........Původně odeslal Chihuri
![]()
....bohuzel si s sebou vzala i CPU a RAMku![]()
Hromada šrotu...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)