Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 57 z 57

Téma: Soltek 75FRN2-L Super haluz :)

Standardní

Seš fakt vůl, sorry. Přešel jsem z A7V8X tj. KT400 chipset na nForce2 od Solteku, pak ABIT, doufám že už jsi to konečně pochopil.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Seš fakt vůl, sorry. Přešel jsem z A7V8X tj. KT400 chipset na nForce2 od Solteku, pak ABIT, doufám že už jsi to konečně pochopil.
    1 - Toho vola si odpusť, neřekl jsem ti ani jednu nadávku.
    2 - Že tu těch zmínek o A7V8X bylo opravdu hodně!?
    Celou dobu meleš o Solteku a Abitu a o přechodu z FRN2 na NFS7, skromná zmínka byla i o Epoxu. Tak se pak nerozčiluj, když tam připíšeš, že přešel z VIA na nForce2, že to vypadá přinejmenším divně. A jestli myslíš tu skromnou zmínku na 1. straně, mohl si to přeci jen upřesnit a vysvětlit a tato sekce mohla být o 20 příspěvků lehčí.
    Na druhou stranu jsem rád, že jsi to konečně vysvětlil. jinak všechno v dobrém!
    Taky jsem rád, žes přiznal, že Soltekem to opravdu nebylo. Jak říkal Archimedes - "Nedotýkej se mých Solteků (kruhů)"
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Standardní

Už jsem byl opravdu zoufalej, ale vyložit si to takhle jako ty, to by se mi nepodařilol, ale budiž. Stačí si to logicky srovnat.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

nerad vas rusim od vasi jadrne diskuse ale rad bych se vratil k puvodnimu problemu (po odpojeni zdroje ze site musim FSB vratit na 180 a az potom muzu zase normalne vesele taktit) uz jste nekdo prisel na to cim to je nelibi se mi co ste psali o voltazi AGPcka kazdopadne je to hodne divny a voltaz (jakakoli) s tim nema nic spolecnyho... (asi)
    TheGood man has few enemeis, but TheMerciless has none.
    Extremely fits for TheAliens...

Standardní

Citace Původně odeslal TheRaid
    nerad vas rusim od vasi jadrne diskuse ale rad bych se vratil k puvodnimu problemu (po odpojeni zdroje ze site musim FSB vratit na 180 a az potom muzu zase normalne vesele taktit) uz jste nekdo prisel na to cim to je nelibi se mi co ste psali o voltazi AGPcka kazdopadne je to hodne divny a voltaz (jakakoli) s tim nema nic spolecnyho... (asi)
    Zajímalo by mne, jestli měníš i násobič, nebo jen FSB. Pokud i násobič, je to normální jev i na jiných deskách. Udělej to, co je na 2. straně. Mě to pomohlo.: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...er=asc&start=0
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Senior Member
    Vliv
    282

Standardní

No me to tohle dela i s defaultnim nasobicem (mam 11x), po odpojeni ze site to z 213FSB dam na 200 a pak zas na 213 a jede to. Jeste me napada zkusit nechat nasobic na Auto, mam totiz nastaveny 11x i kdyz to je default tak by to mohlo blbnout.

Member
    Věk
    42
    Vliv
    271

Standardní Re: Soltek 75FRN2-L Super haluz :)

Citace Původně odeslal Chihuri
    Kdyz pretaktim moc komp (napr. moc velky casovani pameti) nenajede obraz a zacne pipat PC speaker - musim reset bios...
    Po resetu najedu do Biosu a nastavim vsechno z defaultnich hodnot na OC PRIMESTABLE hodnoty. Restartuju PC a..... a nic...PC pipa jako pred reset biosem... tak si rikam,ze to nejni mozny,dam znova reset bios a nastavuju hodnoty pameti a procaku velmi pomalu a v pohode se dostanu z5 do nataktenyho primestable stavu...
    Nechapu...
    Funguje to spolehlive, po zaseku nemuzu hned vse vratit na OC stable hodnoty.
    V tomhle mutantnim stavu i kdyz dam vse na DEFAULT,tak obraz nenajede a PC pipa....

Divne,co ?
    tak me jen zajima,jestli se to jeste nekomu stalo/deje a cim to muze byt...
    (jediny co me napada,je voltage procaku,ze blbne hodnota default,ale nevim nevim...)
    Nejak tak jsem pred par mesici tuto desku odvařil.........

....bohuzel si s sebou vzala i CPU a RAMku
    Hromada šrotu...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Rxxxx a Soltek 75FRN2
    Založil RuV v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 20.10.2004, 10:28
  2. soltek 75frn2 z 1.5L na 1.4OC. Nejde a nejde! help
    Založil Katalyzator v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 02.11.2003, 20:08
  3. Fosna je v hajzlu!Nejde vyresetovat CMOS Soltek 75FRN2 HELP!
    Založil Lukas Volek v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 03.07.2003, 14:27
  4. SOLTEK SL-75FRV a XP 2400+
    Založil levatr v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 17.11.2002, 00:50

Pravidla přispívání