Zdar.Instalujem Gentoo.Stiahol som si 2x LiveCD pre AthlonXP.Normalne som nabootoval prve a riadim sa instalacnym manualom.Je to fakt pekne popisane.Zatial tam nebola vec ktoru by som nezvladol,ale ajtak sa vyskituju nejake chyby.Neviem ci ich robim ja alebo je nieco zle...Rozhodol som sa pouzit Stage3-takze ked prislo na rad TAR blabla STAGE3 zacalo sa to akokeby rozbalovat,ale vzdy sa to stopne pri rozbalovani Python-neni to vsak na tom istom mieste.Vzdy inde ale je tam slovo Python...Tak som sa vykaslal na stage3 a dal stage2 - prebehlo vporiadku...isli nejake dalsie blbosti az som sa dostal na emerge system.Zacalo to fachat,ale dost ma stve pomalost niektorych serverov,alebo skor timeout.Uz niekolko krat som to musel prerusit koli zacykleniu.Po obnoveni to vzdi pokracuje dalej od miesta kde skoncil...momentalne to robi nejake glibc ale nejak sa mi zda ze sa zobrazuju furt tie iste znaky dokola.Neviem ci to tak ma byt alebo nie...
btw vsetko ostatne tzn particie filesystemi atd. su vporiadku.Tak isto snad aj nastavenie tych serverov - dal som auto lebo nepoznam serveri...
takze teraz cakam co stoho vznikne,ale fakt ma stve to ze pritom sedim lebo musim pozerat ci sa to zase nezastavi atd.
Stroj na ktory to instalujem je stabilny.
momentalne toto pisem pocas instalacie gentoo s druhej konzoli s links...