Koupil jsem si monitor po velkem setreni Samsung 959 NF.Dovezu ho domu a vsechno je super,ale az vypnu monitor tak co to neslysim,takove piskani.Tak si rikam,ze tohle poslouchat nebudu.Tak jim tam volam,jestli je to normalni a oni,ze ne.Tak se jich ptam,jestli me ho dovezou do tech 5 dnu co slibujou a oni,ze ano.Tak volam do ppl at si pro to prijedou.Vsechno je vpohode,ale co se nestane za tyden,volam jim,jak to vypada,oni me odkazou na firmu,ktera to opravuje.Tak tam zavolam a co zjistim,ze se na to jeste ani nepodivali.Takze mam skvely vanoce bez monitoru,na kterej sem se tolik tesil.Rikam si,ze po vanocich by to mohlo uz byt.Opet tam volam a chlam me rika,ze me zavola,samozrejme nezavolal.Volam tam v patek,az prijedu po silvestru a on,ze jeste nemel cas se na to podivat.Zitra tomu budou 3 tydny a monitor porad vtrapu.Priste prijdu do obchodu,kde jsem to koupil a reknu jim,ze chci vratit penize nebo at me daji stejnejnou znacku,ale jinej.Jeste mensi dodatek,ta firma kde to opravujou je:ASC Bohemia, drobneho 8.Takze pokud si tam budete neco davat,tak bacha na to.