Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Problém s USB na SoltekuSL85ERV

Standardní Problém s USB na SoltekuSL85ERV

Mám následující problém: vlastním pc - soltek SL85ERV, 256MB DDR266, P4 1.8D-A, HDD60GB, CDRW. připojím li k usb portu myš tak ji bez problému nainstaluji. když však odpojím pc ze sítě a znovu připojím tak myš nenajde. musím ji odpojit a znovu zapojit. také když připojím myš skrze usb prodlužovačku 3metry tak myš ani nenajde, pouze najde neznámé zařízení. dělá to na win98, mill., i xpprofesional. co je špatně. děkuji za odpově´d.

Standardní

Je to skusane pod vsetkymi tromi operacnymi systemami na tom istom pocitaci? Ak nie tak to bude asi v mysi.
    zostava1 - zostava2 - zostava3 - zostava4
    TD2: You lunatic! There are women and children out there you could\'ve killed.

Standardní

Já měl podobnej problém asi pred rokem, jeste na Pentiu s deskou MSI a mysi Micro$oft Intellimouse Explorer, zkousel jsem vsechno mozny, na nic jsem neprisel, tak jsem pripojil mys pres redukci k PS/2 a slapala perfektne. Ani jsem to na dalsim compu nezkousel vratit. Koneckoncu podle me je zbytecny mit mys na USB, kdyz ten PS/2 port zustane stejne volnej, a mysi si zbytecne blokujes jedno USBcko.....
    EPOX 8K9A2+, Athlon XP 2200+, 512MB DDR OCZ PC2700, ATI Radeon 9800 Pro , WD1200GB, LiteOn LDW-811S, SB Live! Platinum

Standardní

je to odzkoušeno na všech třech. zajímavé je to že bez prodlužovačky usb ta myš fachá a s ní ji ani nenainstaluji

Standardní

jo a myši jsme odzkoušel tři a ani jedna si neťukla. na jiném pc vše běhá bez problémů

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50
  2. Jakou slim klávesnici na USB ? Kvalita,malá a tenká+hezká
    Založil Luk v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 19.03.2005, 10:07
  3. Problem s instalaci XP na 160GB Maxtor (uz mi z toho hrabe)
    Založil BDs v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 20.06.2004, 21:45

Pravidla přispívání