takze se taky zapojim do diskuze........

reklamoval jsem Hercula 9700 Pro ktery mi po roce provozu zacal hazet uplne maximalni artefakty uplne vsude. proste najednou z niceho nic vsude samy sracky dokonce uz pri bootu win... takze jsem to tipl na vadnou pamet.... chvili jsem se dojebaval a pak vzal kartu sundal z ni heatsink ktery jsem tam pridelal, sekundakem prilepil ten kovovy ramecek z GPU ktery jsem kdysi odrezal ziletkou natrel pastu a vratil puvodni vetron z kteryho uz jsem davno strhl nalepku... reklamace v obchode probehla v klidu, pan prodejce si dokonce vsiml poskozeni na jednom ze zadnich heatsinku (zkousel jsem tam neco prisroubovat ) a rikal ze to tam musi napsat. OK..... po dvou tydnech modleni a doufani ze neprijdou na to ze jsem odrezal ten ramecek (podle me to bylo rozpoznatelny i ze vzalenosti 1m) mi prisel Hercules 9800 NP s tim ze uz 9700 Pro nemaji......

no a zitra jdu asi po mesicnim provozu s tim uřvanym herculovskym vetrackem zase nahodit svuj stary Spire chladic jenom nechapu proc vsichni sundavate ten heatsink z druhe strany GPU? vzdyt je prece super ze tam je ne?! proc mit chladic jen ze predu GPU kdyz muze byt i zezadu chapu ze kdyz nekdo dava Silencer tak to asi musi sundat ale uz jsem tady videl i nejaky fotky kde byl z jedny strany procakovsky chladic a z druhy strany nic