a jeste jsem koukal na 5500 a 6700 ...
Glassman doporucoval P580 ze hezky hrajou ... otazka je ... plati to i pro vyssi modely nebo je to jen zahadne povedena serie ?
dal u 5500 ... vyuziju s audigy2 nejak ten digit vstup (pripadne bude to mit vliv na kvalitu zvuku?) nebo to stejne budu muset pripojit analogove (hry, filmy, muzika)? (btw. maj nizsi papirovej vykon a frekvencni rozsah nez T5400)
6700 jsou 6.1 prijde mi to celkem hezky kdyz uz mam tu 6.1 zvukovku ale zas je v tom nejakej slysitelnej rozdil? 6.1 vs 5.1 ? navic maj vetsi stredovej coz bych taky pocital jako + a cena taky neni spatna ...
kdo s tim mate zkusenosti ... nebo nemate predstavu o nejakym fleku v praze kde by se dali srovnat (i kdyz pochybuju ze se nekdo takhle levnejma reprakama vubec zabejva)

mel jsem tu inspiry 5100 a prisel mi ten zvuk takovej celkove nevyraznej a ani ten subac mi moc nesed ... Geniusky jsem zavrhl protoze na ne mam moc spatnych referenci co se spatny hudebni produkce tyce ...

jen dodam ze bydlim v panelaku a soused je dost protivnej takze tim urctie nemuzu bourat zdi a jde mi spis o to aby to hezky znelo nez aby mi to sesypalo hrnky z policky (naopak rad si poslechnu klasiku o nejake rozumne hlasitosti)