Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Teplotní čidlo

Standardní Teplotní čidlo

Tak mě napadlo nrknoutse kde je na mý desce KT4VL teplotní čidlo ukazujcí "System temp", hledal sem ho asi hodinu a nic čekal sem že bude vypadat jako na jinejch deskách kde sem sním měl tu čest takovej ten modrej haj** s bílou nebo čevenou bambulí ale nic takovýho, neví někdo jak aspoň vypadá moc by mě zajímalo kde je umístěný...
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

No este to moze vyzerat ako neaky malinkz odpor ale najskor bude niekde v skoktete tak okolo stredu.Pozri ci tam mas dve prazdne dierkz ak ano tak ti to meria priamo z procaku a ziadne cidlo tam nenajdes.
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

Standardní

Citace Původně odeslal NOD
    No este to moze vyzerat ako neaky malinkz odpor ale najskor bude niekde v skoktete tak okolo stredu.Pozri ci tam mas dve prazdne dierkz ak ano tak ti to meria priamo z procaku a ziadne cidlo tam nenajdes.
    mne de o cidlo ktery meri teplotu v case
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

HOOP zle som sa kukol ale urcite to bude len take male nic ako som ti pisal.
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

Standardní Re: Teplotní čidlo

Citace Původně odeslal vogo
    Tak mě napadlo nrknoutse kde je na mý desce KT4VL teplotní čidlo ukazujcí "System temp", hledal sem ho asi hodinu a nic čekal sem že bude vypadat jako na jinejch deskách kde sem sním měl tu čest takovej ten modrej haj** s bílou nebo čevenou bambulí ale nic takovýho, neví někdo jak aspoň vypadá moc by mě zajímalo kde je umístěný...
    to cidlo co meri teplotu case, ve skutecnosti meri teplotu motheoboardu,
    a je primo integrovano v tom svabu na mereni teploty

viz popisy nekterych svabu http://helium.webz.cz/hw/ntc_10k_2.html

Standardní Re: Teplotni cidlo

Citace Původně odeslal Helium
    Citace Původně odeslal vogo
    Tak me napadlo nrknoutse kde je na my desce KT4VL teplotni cidlo ukazujci "System temp", hledal sem ho asi hodinu a nic cekal sem ze bude vypadat jako na jinejch deskach kde sem snim mel tu cest takovej ten modrej haj** s bilou nebo cevenou bambuli ale nic takovyho, nevi nekdo jak aspon vypada moc by me zajimalo kde je umisteny...

to cidlo co meri teplotu case, ve skutecnosti meri teplotu motheoboardu,

a je primo integrovano v tom svabu na mereni teploty

viz popisy nekterych svabu http://helium.webz.cz/hw/ntc_10k_2.html
    jasne takze myslis toho Winbonda

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání