Je nejaky program pod Win2k, ktery by prevedl FAT32 na NTFS bez formatu? Udelal jsem oddil pro W2k a pri instalaci zadal, aby jej prevedl na NTFS, ale po instalaci jsem zjistil, ze je to porad FATka.
Je nejaky program pod Win2k, ktery by prevedl FAT32 na NTFS bez formatu? Udelal jsem oddil pro W2k a pri instalaci zadal, aby jej prevedl na NTFS, ale po instalaci jsem zjistil, ze je to porad FATka.
IBM ThinkPad T42
Partition Magic 8.
O free řešení nevím.
-= Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého =-
Bud ten PM, nebo prikaz convert, jenze nevim jestli funguje pod Win2k, pod XPckama urcite
convert c: /fs:NTFS
Phenom II X4 960T @ 4 GHz 1,425V 5th and 6th core functional, Arctic Cooling Freezer 13 Pro, Asus M4A785TD-V EVO, 16GB DDR3-1600 Kingston HyperX, Sapphire HD 7950 Vapor-X OC (1140/6400 MHz) , Kingston HyperX SSD - 120GB, SAMSUNG 1TB Spin Point F3, WD 20EARX 2TB, WD 15EARS 1,5TB, Dell U2412M, Seasonic M12II-620 620W, ASUS Xonar D1 soundcard + CREATIVE GigaWorks T3, LOGITECH Z-5500(placed in front of TV), Razer DeathAdder Left-Hand, Logitech Illuminated Keyboard CZ, rSeat EVO V3 RB + Logitech G27
HONDA Accord Type-S (2,4 DOHC VTEC)
asi ten convert co tu ktosi spominal, w2k ma na to urcite vlastne nastroje,. nestratia sa ani data, ale trva to dost dlho, ja bych radsej pouzil PM...Původně odeslal Toncek
funguje, mam odskusane na niekolkych strojoch na w2kPůvodně odeslal Tom
na hp omnibook 4150, 18 GB disk to trvalo 4 hodiny a potom to zamrzlo, ked som restartol pvc tak to nabehlo ok, ako ntfs
na ostatnych strojoch som to nemeral, pustil som to ked som niekam isiel...
Uz to je, pouzil jsem ten convert a v poho.
Trvani 10GB oddilu zhruba 30min, akorat jsem se naobedval![]()
IBM ThinkPad T42
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)