A co ta zaruka? Ztratim ji? Nerad bych ji totiz, kdyby byl nejaky problem vyhazoval..Původně odeslal Frost
Kdyz prilepis pasivky sekundakem tak to oddelas uplne bez problemu. Casto menim kartu ve svim pc a pri neopatrne manipulaci mi odpadavaj pasivky z pameti na grafarne, sekundak nic nevydrzi a to pouzivam nejakej za kilo. Jo kdyby jsi to prilepil tim lepidylkem Zalman.... no to bys to vodendal i s pametma.Původně odeslal Ace_Ventura
A to tim ztratim zaruku, kdyz je natru pastou? A ztratim zaruku, kdyz dam na GPU jiny chladic? Vzdyt to by melo byt jedno, ne? Staci, kdyz budu mit i ten puvodni chladic a kdyby se po*rala, tak ho tam proste dam nazpatek... mj. ten sekundak, pujde to potom oddelat? asi ne, ze..Původně odeslal jaro.jaro
za to,ze si pozrie napatia nic neda-jasne ze su tam este stabilizatory napajania (mimochodom tie hreju?),ale ja myslim na to,ze nieco(+12V) je napajane z molex konektora na GK a nieco z AGP zbernice? a ak by bol zdroj v ... ,tak . ..O tom sice viem menej nez malo,ale co ked-proste to napatie by som ja pozrel,uz kvoli tym zvukom.Původně odeslal Ace_Ventura
No nerekl bych, ze ma spatny zdroj, me na jedne strane ty pasivky taky pekne hrejou(neudrzim prst moc dlouho), samo zalezi, jestli mam pusteny treba 3DMark, nebo ve Winech..
mj. myslite, ze by pomohlo, kdybych je z tama oddelal(jak? urvat?) treba vylapoval a pridelal znovu(slo by to pastou co je s Copper Silentem 2? jinou nemam)
Ja som tie pasivy mal vlazne aj po 3DMark,aj ked nebezal v kuse 2 hod.,ale som aj menil nastavenia.
Urvat-kliestiky s navlecenou buzirkou(kvoli prip. reklamacii-ale teraz je to uz passe..).Pasta bola nejaka strieborna z box chladica CPU,sekundak do rohov.![]()