Původně odeslal
Markoff.tk

Původně odeslal
rOn
Tak tu mame clanocek na pcrevue.sk :
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=503127#503127
podla toho co tam pisu je to s pomarancom na pikacu - 1MB nad limit stoji 35Sk, pricom ten 1GB je celkovo na mesiac, denne mozete stiahnut len 33MB. ubohe. to pri browseni napr. len o vikendoch znamena 250MB ..
ale co je dolezitejsie,
Eurotel zacal s protiutokom :)
keby si sa pozrel na moj weblog odkial som skopiroval ten moj clanok nasiel by si tam min. 3 odkazy na mobilne weby v Cesku/Slovensku (ked ich uz nepoznas a pouzivas nejake trapne pcrevue)
1GB uplne staci na surfovanie, nie je to na stahovanie filmov a velkych veci, ale tomu zodpoveda aj rychlost a mobilita
eurotel bohuzial na ponuku Orange nezareagoval ponukol len nejaky datovo i casovo neobmedzeny bullshit ku ktoremu treba mat pausal aspon za 800Sk a navyse sa zacali objavovat uzivatelia ktorym v ET tvrdili ze ked stiahnu viac ako 200MB budu mat problemy, takze dik radsej obmedzeny 1GB ako neobmedzenych 200MB od ET
no sorry ze som si najprv neprecital tvoj web :roll:
Uz som si vsimol clanky na mobilmanii a inde. PCR bolo prve na ktorom som to zaregistroval.
K tomu jednemu GB, ak by bolo obmedzenie 1GB na mesiac bolo by to urcite pouzitelnejsie ako tych 33MB za den, to je trocha o hov.ne ak chces naozaj nieco vacsie stiahnut. je to fakt len na kazdodenne browsenie. ak by si napriklad chcel stiahnut 100MB file, tak by si si doplatil 2300Sk :) tymto sa ciastocne straca ta vyhoda GPRS, casovo neobmedzene pripojenie konkurencne s dialupom, pri ktorom platis len to, co natahas. no ale nic proti..
Ponuku Eurotelu neobhajujem, chcem len povedat ze sa uz pohli. Podla teba bude reakcia len ak ponuknu 2GB neobmedzene na pausal 20 ? Podla toho co som cital, nemusi ist o konecnu ponuku Eurotelu, ta bola vraj vypracovana este pred uvedenim ponuky od Orange. Stavil by som komp, ze sa jeho ponuka zmeni.