Citace Původně odeslal Fazer
Tak jsem se do toho pokusu vrhnul taky - cistou destilku jsem smichal v pomeru 1:2 s glykolem (1 dil glykolu, 2 dily vody). Pouzil jsem pripravek GlycoShell. Hned po smichani mi blesklo - je to ta stejna srajda kterou jsem kdysi vylil z originalne naplneneho AQCoolu. Takze hned jak bude cas zabehnu do Orange&Green a zeptam se co je zac ta originalni napln.
Nicmene testy ukazaly ze se ZADNA ZMENA teplot nekonala - akorat jsem mel dojem ze teplota narusta pomalej Jedina vyhoda teda bude ze v teto naplni se nevytvori nezadouci fauna (nebo flora ? ). Cerpadlu a hadicim by to snad nemelo ublizit, kdyz se tim plni profi vodnici - ale to poznam casem

edit: Ted jsem si vsiml nazvu dredu - NOVA NAPLN VODNIKA .... - znamena to ze jsi po 10-ti letech vymenil napln a dal novou ? ..... to by potom zmena o 10 stupnu byla realna
No, tu napln sem menil asi po dvou tydnech, co sem si vsim, ze mi tam neco roste Tak to zkus smichat v pomeru 1:1 mozna tam toho mas malo, nebo ten Aral obsahuje neco, vo Shell ne