Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: ASUS A7V600

Standardní ASUS A7V600

problem: kde je umisten teplotni cidlo? protoze v BIOSu mi pise ze, teplota procesoru je 70* a pritom mi pise jinej program teplotu asi o 20* nizsi, cemu bych mel verit?? pocitac se neresetuje, ani nepada, takze je asi zbytecny to resit, ale me by to vazne zajimalo jak je to mozny...
    CPU: AMD Athlon XP 2500+, MB: ASUS A7V600, Zvuk: Creative Sound Blaster LIVE! 5.1, Pameti: Kingston 256MB DDR 333Mhz CL 2,5, Grafika: ASUS Ge-Force2 MX400

Standardní Re: ASUS A7V600

Citace Původně odeslal Destroyer
    problem: kde je umisten teplotni cidlo? protoze v BIOSu mi pise ze, teplota procesoru je 70* a pritom mi pise jinej program teplotu asi o 20* nizsi, cemu bych mel verit?? pocitac se neresetuje, ani nepada, takze je asi zbytecny to resit, ale me by to vazne zajimalo jak je to mozny...
    pouze z jadra, v patici cidlo neni,

ten rozdil v zobrazeni BIOS/SW je dan prepoctem,
    to co vidis v SW by melo odpovidat t_case teplote (cili pouzdra)

a jestli chces se tech 70 stupnu zbavit,
    nastav si Vcore rucne (automatickej detect ti bude sice u Bartona rikat ze 1.65 ale po bootu tam pousti vzdy o 0.1V vic)
    // vseobecny bug teto desky //

...

Standardní

diky za radu... podivam se na to...
    CPU: AMD Athlon XP 2500+, MB: ASUS A7V600, Zvuk: Creative Sound Blaster LIVE! 5.1, Pameti: Kingston 256MB DDR 333Mhz CL 2,5, Grafika: ASUS Ge-Force2 MX400

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání