Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Recenze repro Genius GHT-510 - na www.zive.cz

Standardní Recenze repro Genius GHT-510 - na www.zive.cz

Na www.zive.cz se obevila recenze Genius GHT-510. Autor se zminuje o velkem subwooferu. To muzu potvrdit. Meli je rozbaleny ve 100meze tak sem si je prohlit a ten subwoofer je opravdu obrovskej. Ja mam Genius 5.1 HT a ten muj subwoofer je polovicni. Nevyhoda je prece jen asi pomerne vysoka cena. Rad bych aby se ozval nekdo kdo je ma doma a podelil se o svoje dojmy a zkusenosti.

Standardní Genius GHT-510D

Já je mám doma už 3 měsíce (mám ty s dekodérem) a po zvukové stránce jsem velmi spokojen. Mám je v místnosti asi 25m2 a zvuk je nezkreslený i při velmi vysokých hlasitostech. Co mi trochu chybí je dekodér DPL2 (mají jen DolbyProLogic jedničku) a vadí mi brum subwooferu v tichu (lze jej však vypínačem vypnout bez ztráty nastavení parametrů po zapnutí). Já je kupoval za 6700 a kdybych je měl kupovat znovu tak za těch 6700 bych je bral zase, ale za těch 12000 asi ne (tolik bych totiž nebyl ochotnej dát za žádný repráky k PC).

Standardní

Kde si to kupoval? Naka corka?

Jinak nekdo se zminoval, ze nejakym modem se toho btumu zbavil, ale uz nerikal jak

Standardní

Ne! Poctivě koupil . Před časem se sem dostalo pár kusů pod značkou firmy Jazzspeakers, která je vyrábí J9940B=GHT-510D, ale dostalo se jich sem jen pár.

Standardní

Jo, koukal jsem, ze je to to samy. Ale libra uz to neprodava. Pokud by se to dalo sehnat, tak za 6,7k je to dobry kauf (12 bych za to nedal). Ale jeste by to chtelo zjistit, jak se zbavit toho brumu. Resp, tobe to taky brumi?

Standardní

Taky, ale je to slyšet jen v naprostém tichu. Vrtat se mě do toho moc nechce, mám je ještě přes rok v záruce.

Standardní

Btw a jak ses dostal k tem jazz speakers, koukal jsem na ceny a i jazzy stoji defakto stejne.

Standardní

Měli je v CybeX občas tam nakupuji a protože se mě líbily tak jsem začal pátrat po internetu a všude ta cena byla jak ty píšeš nad 10 000,- dokonce i v zahraničí. Sám nechápu proč je měli tak levně, ale bylo jich zde asi jenom pár kousků, ty bez dekodéru stáli dokonce jen 4000,- , ale ty nešly sehnat už vůbec. Našel jsem i jeden obchod, kde je měli za 20 000,- . Tak možná tam je mají ještě teď.

Standardní

Hmm, asi se nekde prevratil nakladak

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání