Potreboval bych poradit mam desku od ECS L7S7A2,CPU XP2400+,Geforce4 MX440 8xAGP 128Mb,128Bit.128Mb RAM DDR333 vetrakCPU do 2900+,po instalaci procesoru pocitac chvili bezel ale ani jsem nestacil nastavit bios a nasledovalo zatuhnuti a opetovne nabehnuti bylo mozne az po nejake dobe,nacez jsem posleze zjistil ze teplota stoupa do 90stupnu a pak se pocitac vypne,veterak byl s ochranou folii a termoregulaci,pricemz v navodu bylo jasne napsano ze se nesmi pouzivat termalni pasta-podle tohoto jsem postupoval a byl jsem odmenen tou zavratnou teplotou.Takze jsem potom pouzil pastu a teplota se ustalila na nejakych 55stupnich při zakryté case a zátěži jde teplota maximálně na 60stupnů.Takže teď k jádru věci počítač se náhodně seká ve windowsech občas,test prime95 nejde ani spustit, okamžitě po zapnutí benchmarku nebo tortue testu se počítač sekne,seká nebo resetuje se v nějakých hrách např. UFO aftermath,se sekne po chvilce hraní,atd.Teplota to neovlivňuje.Napadlo mě vypnout v BIOSU cache paměť procesoru a od té doby běží vše jak má(až na tu rychlost,ale zase Quake3arena běží téměř stejně)prime95 běží všechny testy fungují a běží mě jak dlouho chci.Zajímalo by mě jestli může být poškozená cache na procesoru.Než jsem znovu namontoval vetrák na CPU tak jsem si všiml,že na nějakém místě blízko písmen L1 a L2 byly zčernalá místečka,která tam při zakoupení procesoru nebyla,nevěnoval jsem tomu pozornost,ale teď si říkám jestli není CACHE poškozená.