Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: MSI Kt600 Delta FISR - Jak a co vyladit v BIOSu????

Standardní MSI Kt600 Delta FISR - Jak a co vyladit v BIOSu????

Ahoj

Tak jsem koupil tuhle desku, ale krome nastaveni frekvence a jsem vse nechal. Co mam prenastavit.

Chci stabilitu ale pokud mozno i vyssi vykon, nicmene stabilita je na prvnim miste !

Mam xp2000+ Polomio, 2*256mb 333Mhz RAM, Radeon 9000pro DVI 64mb, Fortisimo III 7.1

Predem diky

J.
    Všeho chuť

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Dej "Load High Performance Defaults" a máš to skoro hotové. Já pak ještě nastavím u pamětí "SDRAM Frekvency" - 400MHz, "SDRAM CAS Latency" na odzkoušenou hodnötu (2,5) u tebe to může být jiné, "S.M.A.R.T." - enabled v "Integrated Peripherals" povolím USB a v "Onboard PCI Controler" povolím zvukovku a síťovku, pokud máš SATA disk povolíš i ten. Pak ještě "PCI IDE BusMaster" - enabled a "Primary Graphics Adapter" - AGP. Takhle to mám a celkem slušně to šlape, ale musíš si to odzkoušet jestli ti tobude taky chodit. Paměť zkouším GoldMemory, nechám test proběhnout min. 2x. Systém zkouším 100x opakovat 3DMark2001, když nespadne tak je to OK. Přetaktěný CPU zkouším PRIME95 nechám to 24hodin a nesmí to hodit chybu. Když chci mít to CPU v Prime95 otestované rychleji pustím do toho ještě nějaké jiné testy např. "CPUStabTest"
    AMD FX-6300@4100MHz

Standardní

Mam taky tuhle desku a chci se tě zeptat jak jsi to nakonec vyladil?Ja kdyš dám to Hight perform... tak to ma menší víkon než normálně.Mohl bys mi tedy poradit?

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Já jsem zkoušel a zkoušel a zkoušel, až jsem s mým HW došel k nastavení viz. výše (stabilita + výkon)., ale záleží na komponentách každý to může mít vyladěno jinak. Zkus dát "Load High ..." hned stáhnout nastávení RAM na nejvyšší hodnoty (nejhorší) a potom postupně po jednotlivých položkách snižovat (zlepšovat) nastavení (nižší hodnoty = agresivnější nastavení) a testovat a porovnávat rozdíly co ti to nastavení přidalo nebo ubralo.
    AMD FX-6300@4100MHz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání