Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: W XP. misto sipky tam mam vyber textu a u nej sedej ctverec

Standardní W XP. misto sipky tam mam vyber textu a u nej sedej ctverec

Obcas (dost casto)se mi misto sipky objevi vyber textu a za nim sedej ctverec po cely plose kurzoru. musim to z toho "oklepat" je to v XPeckach.naky service packy tam mam. nevite jak se toho zbavit

Standardní

Zkus to trochu podrobneji popsat. Kdy, kde, za jakych okolnosti, pripadne hod screenshot.

Standardní ctverec

Jedu si tak miskou a najednou mi tam naskoci kurzor jeko je u vyberu textu pod tim je velkej sedej ctverec a pod nim este neco.vypada to jako ta ruka co je nad odkazama. zapracuju na tom screenshotu.za chvili by tady mel bejt....[/img]

Standardní este jednou

ted sem zjistil ze mi tam nekdy skace cernej ctverec a na nem takovej obrys poliviny sipky...

Standardní

Uplne prvni krok se podivej na vlastosti mysi - Ukazatele, jestli ti to nejaky program nezmenil.
    Pak koukni, co je spusteno za procesy, jestli tam neni neco nekaleho. Dale urcite hledat spyware.
    Dalsi asi az jestli se podari vlozit sem ten pic.

Standardní screenshot

jo.tak sem udal screenshot a von mi kurzor zmizel.budu muset udelat fotku.uz na tom pracuju. taky musim zridiz web

Standardní To je v pytli

Mam to.
    zkusil jsem odinstalovat nakej ten software od geniusu a je to v pohode. ja se na to vyprdnu.u klavesnice mi to taky dalo naky chyby tak sem to taky musel odinstalovat. ted sou mi instalacni ceda k h...
    ze ja za to daval takovy prachy( vlastne tatik)
    ale stejne diky za radu...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání