cus
poradte jakou desku z tech dvou...spis de o problemovost komponentu ram atd...budu to menit za tu ECS co mam v popisu
dix
cus
poradte jakou desku z tech dvou...spis de o problemovost komponentu ram atd...budu to menit za tu ECS co mam v popisu
dix
ntb:MSI GX700|2GB RAM|NVIDIA GF 8600m GT 512MB|1680x1050 ftw|logitech X-530|
Western Digital My Book Essential Edition 320GB |crEatiVe soundblaster 24bit
Před 4 měsíci jsem si ji koupil ASUS A7V8X-X. (ECS K7S5A mi naštěstí nestihli vrátit z reklamačky...). No, nemůžu si stěžovat, ba naopak, vřele ji doporučuji. Momentálně pracuji v jednom velkoskladu, i za tu dobu, co je na trhu, tak se velmi dobře prodává. Za ty prachy... Bez peroblému jsem na ni přetektoval svého Athlona XP 1800+ z 1,53GHz na 2,17 GHz (166*13), takže se nani taktit docela dá. Bios vypadá zajímavě a netradičně, žádná napůl rozdělěna modrá obrazovka, ale jakoby jednotlivé záložky, je vněm vše podstatné. Jediný problém, který jsem s ní zatím měl, bylo nastavit disky na slave a master. Štval jsem se stím asi 2 hodiny. Jinak jsem o žádném problému s kompatibilitou neslyšel. A integrovana zvukovka taky není k zahození. V testu na pctuning.cz se umístila docela vysoko. Jedná se o AD1980.
Do solteku bych nešel, asus je asus, i když prý pro ně některé desky vyrábí ECS jako OEMVýhoda solteku je novější chipset. Záleží na tobě, jak si náročný. Pokud chces slušnou desku, která moc nestojí, která je ozkoušená, tak ber asusku. Změna z ECSky bude to obrovská tak jako tak, to mi věř, taky jsem měl K7S5A.
Jo, a pamět mám nějakou oem, myslím že Elixir
tak to ze se dobre prodava jeste o kvalite nesvedci...Původně odeslal Otis
asus je ausus... to tady kazdy na foru prece dobre vi![]()
hele, asusu sem mel nekolik a nekolik znamych je ma a nic moc clovece! zase tak super to neni! ani ten epox neni svatej co mam!
no a o tom biosu - co se ti nelibi na tradicnim awardu? to si jako myslis ze ten asusackej bios je neco extra? zalozky... grrr... to bych nevidel jako naky plus![]()
a v tom velkoskladu... co to tam mate za komponenty? asusy tam mate ze? solteky tezko ze?
a zmena z ecsky to zas tak obrovska nebude, to mi ver, taky sem mel K7S5A ... vonavka - kurwil sem ji uplne maximalne jak sem mohl a vydrzela vse... byla levna a shitova a jela fajnove, byla s ni radost pracovat... tehdy podobny asusky staly 2x az 3x vice... bleee
ja bych z techto bral ten soltek
nekamaradim s vama
Vezmi ASUS A7N8X-X![]()
GA-P35-DS3, E2140@3.00GHz, AK-965 + AK183-L2B, 2x1GB Kingmax DDR2 1066@1126, Sapphire HD3870 512MB DDR4 + Accelero S1 , SH-S203B, HD321KJ, SS-400ET-F3, FP241WZ
Původně odeslal Otis
verim....ECS--->sjeeet
....uz mam vybrano Soltek SL-KT600-RL
Nemam nic proti Awardu, jen psal že bios vypadá netradičně. A už vůbec netvrdím že je to plus, nebo jsem neco takového napsalPřiznámám že K7S5A není až tak naprd. O mrtvých jen dobré, že?
![]()
![]()
![]()
Každý mi tvrdil, že K7S5A se nedá téměř vůbec taktit, a já jsem v poho taktnul mého athona 1800+ na nějaké 2Ghz. Akorát byla dost poruchová. Např. mě odešel PS2 konektor od klávesnice. Zničeho nic.
A v tom velkoskladu už nemákám, byla to jen brigáda.
Udelal jsi dobre, sam mam 600-R, za 2400 s dph je RL jednoznacna volba. A kecy nataktil jsem 1700->2400 jsou vcelku o nicem, pokud je kvalitni procesor, pojede tak i na ECS. sam mam ted 1700+ a jedu na 5<->12 x 200 podle potreby a nikde se nechlubim, je to totiz normalni.Původně odeslal Michal
Question is: who cares ?
)
snazim se to objednant v cc a furt nic...asi maj volnono po nedeli uvidim
![]()
SOLTEK koupíš v Proce, ta je distributorem Solteku u nás..Původně odeslal Michal
P.S. taky mám KT600-RL a jsem spokojený
w CC to maj levnejsiPůvodně odeslal Riss
![]()
Umi ta SL-KT600 prepinat mezi premapovanou a nepremapovanou sadou nasobicu?
Abych na svim TB 1700+ nastavil nasobic na 13 a vic.
Epox a Asus to pry umeji nevim jak Soltek.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)