Citace Původně odeslal Chocen
To je celkem jedno - i ta nejlevnější ti bude stačit, když si ji patřičně upravíš (dokoupit tichý zdroj + obložit zvukpohlcujícím materiálem). Já jsem tichý zdroj nekupoval, ale upravil stávající - do spodku jsem udělal dítu a osadil ji 92x92mm ventilátorem. Ten jsem pak, stejně jako stávající vent. ve zdroji, zapojil na 5V - tiché a účinné.

Dále hlučnost závisí i na dalších věcech - především chladič na CPU a graf kartě, dále potom hluk HDD. Chce to tichý chladič CPU (mám 24dB a to je celkem v poho - po obložení casu). Chladič na grafice - odstranil jsem původní ventilátorek a nahradil ho dvakrát větším, s redukovanými otáčkami. A nakonec HDD - každopádně nešroubovat do pozice, ale položit na spodek bedny (mělo by tam být obložení, takže bez kontaktu se spodní deskou casu). Budeš ho asi potřebovat chladit (jestli je 7200ot). Sežeň si nějaký větší pasivní chladič a přišroubuj ho na boky HDD (možná budš muset ten pasiv nařezat a nadělat do něj díry).

Pokud bude v casu moc velké teplo - ventilátor vepředu vespod (vzduch dovnitř) + nahoře vzadu (vzduch ven) na polovičních otáčkách (přibližně polovičních - jedou na 5V) to dořeší.

A to je vše. Mám case poměrně velmi tichý , jen si tak potichoučku bručí. Zhruba jako nějaká tišší lednička. Pokud chceš podrobnější popis modifikace, napiš.

Zatím zdar.
pramyslel sem o stiseni ale nevim co tam dovnitr naplacat...aby to zas moc nehralo...