Ja uz to mam vyresene bezventilatorove cca 3 mesice. Trosku jsem ale musel upravit rozmery zdroje,coz mi nevadi jelohoz ho mam umisteny pod diskem. Prvni co jsem udelal, že jsem vypajel vykonove soucastky a dal je z druhe strany plosnaku, lepe se k nim pripenuli velke pasivy. 5mm tlustou pasovinou jsem to rozvedl na pasivy z vykonovych tranzistoru. Zdroj je 250W EC a chladi sestavu tualatina v podpise. Pokud necham zapnuty jen ventilator na procesoru a mam zakrytovanou case, zacne se mi dost prehrivat CPU, vyrobene cidlo pod CPU meri neco pres 60, pak to zacina byt nestabilni, pokud snizim takt CPU je to zase OK. Techto hodnot dosahnu tak po 3-4 hodinach,zdroj ma pri tom do 50 stupnu na pasivech blizkou topicich soucastek. Hodnoty jsou uvedeny pri full loadu. Vse je to umisteno v miditoweru od Eurocasu,ktery uz je hodne preplneny,prakticky tam je misto uz jen na jeden disk 256MB pameti a jednu ISA kartu, vic se tam uz nevleze.
Jelikoz ma zdroj nestandartni rozmery udelal jsem mu plexi krabici, u ktere ze dvou boku couhaji pasivy. Ted budu delat verzi 2,ktera by mela lahodit oku i po strance esteticke. Nechavam si u kamose vyrobit krabici z hliniku a pak to do ni vsechno predelam. rozmery krabice budou 154*124*60.