BLAHOPŘEJI k výtvoru , ale chtělo by to nějaké foto - a taky bys mohl dát k dobru, kdes sehnal pasivy a zhruba za kolik - jestli potom ten servrový zdroj z bazaru za 300, není zdarma a bez práce - ten je totiž dimenzován z výroby a já jsem zažil již několik přímo se zadřenými větráky, a dokonce je kvůli tomu vyřazují - i když zdroji nic, mimo zadřeného ventilátoru při proměření (před montáží ) nic není, i napětí jsou v toleranci . A to si myslím, dle svého skromného názoru, že Tvůj test na 12 V větvi je zbytečný (myslím že nic 12 V tam přímo připojeno není - absence HD, CD a ventilátorů ) nebo se mýlím ? - ale to foto - prosím, zajímá mě to, jak na to s rozbrušovačkou (je to Flexa ? )
No s Flexou to šlo nah.ovno protože měli kotouč na ALU jen 125mm a já mám flexu 125mm a 150mm,ale ten kotouč se obrousil vcelku dost a neprošel celym pasivem tak sem se trefoval ze dvou stran a teril sem se na pikaču.Tak jsem to dobrousil brusnym kotoučem na velký flexe a doobrobil vrtačkou a drátěnym kartáčem do ní,udělalo to krásnej hrubej povrch
Původně měl ten pasiv mít 100x80x52,ale jak to nevyšlo tak to má jen 100x75x52
A navíc má dost nepravidelný tvary

příště počkám a nechám řezat odborníky
Jinak ještě to neni v krabičce to dořešim ted o víkendu asi jen vyříznu to kolo od větráku a tam to nějak chytím.
Fotky sem nějaký udělal,ale jen webovou kamerkou Acer DC300,ale nějak mi na ní nefachaj ovladače pro WinXP přitom ve WinME fungovala OK i s ovaladačema pro XP a pod XP nefachá z žádnejma
ad Pasiv: Ten sem koupil na
www.zesilovace.cz ale ted už to na jejich novejch stránkách nenajdete dřív to tam nabízeli i s nakrácením v délkách až 6metrů

a stojí to 450,- Kč/1 kg já to měl za 500+dobírka