Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Prislusenstvi k Abit AN7?

Standardní Prislusenstvi k Abit AN7?

Dotaz na vsechny majitele Abitu AN7 - jake jste dostali prislusentvi k desce. Prisla mi deska z Abacusu, problem je v tom, ze krabicka s prislusenstvi je poloprazda a hlavne natrzena, takze do ni nekdo uz lezl - na webu abacusu maj napsany dodavane prislusenstvi, ale mne tam chybi kulaty HDD kabel (to bych prezil), zaslepka Firewire/USB (to bych taky jeste prezil) ale hlavne tam neni redukce Seriell 2 - to mne vazne nastvalo - vyuzival sem hodne casto tu redukci u me NF7-S v1.1 - sice mne asi zdechla - nenajde se na ni disk, ale vec to byla hodne dobra.

Bud to abit opravdu nedodava - coz je divne kdyz maji na webu u FAQ jestli jedou s redukci CD Rom - prej jo.Nebo je v abacusu nakej chytrak skladnik kterej si haze do vlastni kapsy - coz je sice v nasi republice normalni, ale osobne mne to sere . Mame to reklamovat nebo ne?
    Nejen má sbírka grafických karet na www.vgamuseum.info

Standardní

Ja som uz kupoval dve dosky AN 7 a bolo tam toto:
    samotna doska, redukcia napajacich kablov na SATA-1ks, SATA kabel - 2ks, floppy kabel a IDE100 kabel po 1ks, pliesok na porty ATX, samolepka so zakl. zapojenim dosky, manuály. neviem odkial beries ze k tomu maju byt gulate IDE kable, ja som to nikde necital. Serilel sa vobec s AN7 nedodava.

Standardní

No mel to napsany Abacus (velkoobchod) na svem webu v popisu prislusenstvi. Jinak problem se vyresil z Abacusu napsali na nas dotaz ze maji chybu na webu a redukci lze doobjednat za 522 KC - tim se vysvetluje cenovy propad mezi NF7-S a AN7. Proste tam neni redukce.

Standardní

To az tolko stoji, ja som mylel ze okolo 200 (ale Sk).
    Tolko by som za to urcite nedal. Niekde som cital, ze vraj to stoji ako som pisal okolo200, ale uz neviem kde.(mozno na pctuningu )

Standardní

Sak na to jim taky kaslu, jeste sme poslali dotaz na druheho dodavatele Abitu, ale momentalne udajne nefunguji, tak se uvidi co odpovi - desku maj sice o 200 draz, ale bojim se ze to bude to same. Sou to proste smejdi, kdyz nedokazou ani dovest desku s plnym prislusenstvim.

Standardní

@ vlask... proste to delaj chytre v ABACUSu... vytahnou to a prodavaji za 5kilo navic, takhle to delaji nektery obchody (nebudu rikat kterej a ani kde) s redukci S-VIDEO -> CYNCH, proste ji vyberou z baleni grafiky a doprodavaji za 50 - 100Kc, vetsinou bokem a bez dokladu

Standardní

Citace Původně odeslal Csaba
    Ja som uz kupoval dve dosky AN 7 a bolo tam toto:
    samotna doska, redukcia napajacich kablov na SATA-1ks, SATA kabel - 2ks, floppy kabel a IDE100 kabel po 1ks, pliesok na porty ATX, samolepka so zakl. zapojenim dosky, manuály. neviem odkial beries ze k tomu maju byt gulate IDE kable, ja som to nikde necital. Serilel sa vobec s AN7 nedodava.
    No, byl jsem na webu Abitu a psali tam, že k AN7 je serilell2 ... buď neumim číst nebo nevim... Ale klidně mě opravte...
    motto: nikdy neházej flintu do žita. Někdo by jí totiž mohl vytáhnout a použít proti Tobě
    ::: CPU:AMD AthlonXP 2600+ @ 3100+ ( AQZFA-0349-UPMW, 192FSB...nic moc, ale jede) ::: Cooling: Home made Water Cooling... idle 30°C & load 40°C ::: MB:ABIT AN7 ::: RAM: 1x512MB DDR PC3200 CL2.5 ::: GPU: MSI GeForce4 Ti4200 250/513@320/620 ::: HDD: Samsung SP1213C 120GB S-ATA ňuf ňuf ňuf ::: CASE: 300W ATX ::: Mechaniky: FDD 3,5\"; CD-RW TEAC W552E ::: atd.

Standardní

Ja ta teda opravim, ja som tam bol tiez a nevidel som to. Ked som kupoval NF7-S, tak na kazdej krabici bolo napísané "with SERILLEL" no na AN7 nie je nic take, nie je ani spomenuty v manuáli a ani nikde na krabici, že by to patrilo k príslušenstvu (inak to býva napísané na štítku s čiarovým kódom), ja som uz mal 2 AN7 v ruke a nebolo ani v jednom balení. Ked niekomu chýba SERILLEL nech sa opýta výrobcu, či dodáva v balení. Inak by som bol rád, keby si mi dal link na stránku kde to píšu.

Standardní

Citace Původně odeslal Csaba
    Ja ta teda opravim, ja som tam bol tiez a nevidel som to. Ked som kupoval NF7-S, tak na kazdej krabici bolo napísané "with SERILLEL" no na AN7 nie je nic take, nie je ani spomenuty v manuáli a ani nikde na krabici, že by to patrilo k príslušenstvu (inak to býva napísané na štítku s čiarovým kódom), ja som uz mal 2 AN7 v ruke a nebolo ani v jednom balení. Ked niekomu chýba SERILLEL nech sa opýta výrobcu, či dodáva v balení. Inak by som bol rád, keby si mi dal link na stránku kde to píšu.
    Tak jsem se tam koukal... je tam napsané, že je to akorát podporované a v balení to neni No, a když jsem přešel na přehled, tak tak byl serillel jenom u NF7...takže sry za mylnou informaci.
    motto: nikdy neházej flintu do žita. Někdo by jí totiž mohl vytáhnout a použít proti Tobě
    ::: CPU:AMD AthlonXP 2600+ @ 3100+ ( AQZFA-0349-UPMW, 192FSB...nic moc, ale jede) ::: Cooling: Home made Water Cooling... idle 30°C & load 40°C ::: MB:ABIT AN7 ::: RAM: 1x512MB DDR PC3200 CL2.5 ::: GPU: MSI GeForce4 Ti4200 250/513@320/620 ::: HDD: Samsung SP1213C 120GB S-ATA ňuf ňuf ňuf ::: CASE: 300W ATX ::: Mechaniky: FDD 3,5\"; CD-RW TEAC W552E ::: atd.

Standardní

Tak a mam to prakticky potvrzené... krabice, v ní 2 další. V nich jsou: 1x FDD, 1x P-ATA, 2x S-ATA kabely, redukce napájení pro S-ATA disky, 2x quick instalation guide, 1x manuál, 1x plíšek ATX + samolepka... To je všechno :/

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání