Citace Původně odeslal Ace_Ventura
Citace Původně odeslal Koudy
Citace Původně odeslal Ace_Ventura
Citace Původně odeslal EllE
To DaShi : Nevím proč, ale Nero 5.5.10.x mi vůbec nepodporuje pálení DVD. Asi nějakej bug... Takže preferuju 6.

To EllE : Verbatimy +RW u mě úplně v pohodě.
A mas FW - DR4FS0F ? a medium jsi napred preformatovaval nebo jak ?
Mám FW DR8HS0E. Link je někde tady v threadu http://www.liteonit.com/ODD/webfw/LDW-811S/DR8HS0E.zip . Žádnej fromát. Prostě jsem ho vyndal z obalu a normálně na něho pálil.
Počkej moment... Já mám ale jaksi 811s ...
2Koudy: na jake palis media(bezproblemove)? mam totiz tu stejnou vypalovacku(zatim tam mam ten standart. FW.. myslite, ze bych ho mel updatnout?)
zatim jsem jeste zadny media nezkousel(krome toho +RW, co k tomu bylo.. vypaleni i premazani fpohode a slo to precist i na 2 jinych DVD-ROM)
Jeste sem totiz nemel prilezitost zadne objednat, tak by me bodlo, kdybys napsal, ktere jsou oki a ktere ne, at nevyhazuje zbytecne penizky.. thx
EDIT:
2DaSHi: a tobe to pali na ktere media 100%? a na ktere spatne?
Určitě si updatni FW. Bez něho mi ta vypalovačka sice vyplila DVD, ale žádná jiná ho nepřečetla. Až na jednu jedinou, ale bohužel nevím, co to bylo za značku. Jinak média jednoznačně Verbatimy. Teď zkouším Memorexy a zdají se být úplně v pohodě.

Nevíte někdo, jestli se dají sehnat nějaký RW, co jsou 4x Zatím jsem žádný nepotkal (teda mimo toho co jsem měl u mechaniky).
FW uz mam flashnuty, ale media koupim az po novem roce..
Vim, ze Verbatim jsou best, ale taky nejsou nejlevnejsi(btw kde je kupujes a za kolik?), dival jsem se jeste na Gigamastery, jsou levne jak... Nezkousel je nekdo na teto vypalce? Pokud by byly fpoho, tak je to super a budu palit jak odusu(to ostatne se vsema).. Maji je tusim v Hope za nejakych 27-28kc / DVD-R.. Tak jestli ste je nekdo zkousely, tak napiste zkusenosti..
Jo tak kupuju Verbatimy DVD+R i DVD-R obě za 65/ks s DPH.
Nevíte někdo ty 4x RW