Citace Původně odeslal Fox-CZ
Citace Původně odeslal Ace_Ventura
Citace Původně odeslal Fox-CZ
Citace Původně odeslal Ace_Ventura
Hi, na chipsetu tyhle desky je pasiv s dost hlucnym vetronem(ted toci 5000ot., budu kupovat regulator, takze bych ho aspon trochu stahl), tak bych se chtel zeptat, jestli by tam sel nejak uchytit pasiv treba ten od Zalmana(napr. Zm47).. Ony tam totiz kolem toho nejsou diry, ale ten stavajici chladic to drzi takovyma uchytkama(ja tam jakoby zaveseny..).. nemate s tim nekdo zkusenosti? Kdyztak bych to mohl vyfotit..
btw: myslite, ze by ten Zalman zvladl uchladit ten chipset?
na desce ja chladic chipsetu tichej, vice rve vetrak napajecich prvku, ja to resim speefanem a sem spokojen
To myslis ten OTES fan?(zelene podsviceny, ma vyvod vzadu)
A tim speedfanem se daji regulovat otacky? Ja ted budu mit regulator, tak to asi zapojim na nej..
jo ten dela nejvetsi kraval,sak ho zkus odpojit a uvidis.... jo se speedfanem jdou regulavat otacky na tomto abitu uplne v pohode
fpohode??
SUXX!!! SPEED FAN no more..
Sem ho nainstaloval a nastavil tam pro CPU 100%(nechci, aby se mi zpomaloval uz zregulovany vetron) a to druhe(NB + OTES fan) sem dal na tusim 60%..
Normalne sem to minimalizoval a pracoval dal.. Naraz mi zacaly vsechny tyhle sledovace(krome Speedfanu.. mam tu Winbond HW monitor a MBM) piskat, ze se mi zastavl vetron na CPU.. tak sem je nechal, aby si to automaticky vyply a mrknul do case(jeste ve winech) a FAN se fuckt netocil.. tak sem to vypnul, zapnul znova a vetron se tocil fpoho(nastesti se mu nic nestalo..
dopisu pozdeji, problem
takze, ted sem to psal a naraz mi zase zacalo pipat Winbond monitor, a ukazoval(stejne jako MBM) rychlost vetrone necelych 800ot(normalne to jede furt 1600)..
A jeste k tomu ukazovaly teplotu procesoru 16°C, oproti 40°C normal idle..
tak newim, jestli neni treba chyba v tom WindBondu..
zacina me to celkem desit..
zas*any Speedfan.. zkusim ted Windbond nepoustet a uvidim..
btw: kdyz se odinstalovaval Speedfan, tak se me zaptal jestli chci smazat i nejaky soubor *.sys, ze pry ho muze potrebovat i nejaky jiny program.. tak sem mu dal, at ho tam necha.. treba bude chyba v tomto..