Podobnou vec jsem mel jeste na starym D5TB. Teplota sla dolu opravdu o dost (cca 5-8°C na jadre v zavislosti na zatizeni) Problem je, jestli je lepsi nechat vetrak na chladici, nebo ho presunout k otvoru (primontovat na bocnici). Na chladicich muzou mit problem tahat vzduch pres tunel, ale prisroubovany na bocnici zase neprijemne rezonujou. Nechal jsem to zatim tak, ze mam vetrak na bocnici a na nejnizsi otacky a bez tunelu funi na Copper Silent 2. Teplota jde taky slusne dolu a hlavne neni pruda se sundavanim bocnice.
AMD Opteron144 - Noctua NH-U12 pasiv | Gigabyte K8NSC-939 nF3 | 2x 512 MB DDR400 Mushkin | Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB + Thermaltake CL-G0003 | Hercules DigiFire 7.1 | Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Seagate Barracuda 7200.8 250GB | CDROM NEC 24x | Lian Li PC-7A Plus | Enermax Liberty EL400AWT 400W | Samsung SyncMaster 730BF
podívej se sem www.silent.wz.cz - mají originál plastové tunely a i upravují super CASE - nejlacinější mřížky a i dobré výprodeje nových věcí nebo vzorků, např. ventilátory 80x80 od 40 Kč (nové) !Původně odeslal Speed-y
Moje zkušenost - chce to dobrý CASE (a to buď hodně velký, ale ne s předělěm(Chift.) - a nebo přímo upravený (ne jedna paní povídala - já to chtěl osobně vidět), a ten taky seženeš tam, i pro 2x AMD ( ale není hezký - SUPERCASE - ještě ho neprodávali- když jsem ho viděl ) a nebo AIRMATRIX
- poradí Ti, i když jsem nic 2x nekoupil, vždy mi vyhověli a po prvním nákupu Arcticu sS jsem byl i spokojen - to mě oslnilo ,váhám koupit celé řešení
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)