Citace Původně odeslal john keats
no je fakt, ze jinde jsem tu kartu nezkousel, ale je to jen AGP 4x, takze jedna moznost odpada. instalace woken je tam druha, pri te prvni to nachvili nechalo cernou obrazovku, ale pak se to po nejake dobe rozjelo, (30 sekund)ted uz ale zustane cerna naporad. a ihned po restartu jede zase v pohode.

zkusim snizit frekvenci, je to 15" a jede na 72Hz, coz by ale melo bejt v pohode.

zkousel jsem ruzne detonatory, ale s 40 radou to dela aj chyby v zobrazeni (v NFS underground zustavaji porad cerne cmouhy od hrabani na pozadi, jako by byly natiskle na monitor. ted tam jsou 38.XX a tyhle chyby uz to nedela)

Hej v NFS underground mi to robilo tiez s ovladacmi 40x mensie som neskusal, je mi to jedno.. robi to iba obcas.... a kaslat na to, mam vybrane take ovladace kedy je vykon / kvalita pre mna najlepsie, tak
nechcem menit kvoli jednej hre a instalovat drivers hore-dole a rozosrat si win

inak s tou obrazovkou mi to robilo tiez, v lete a vies co som zistil?
problem bol v doske, pretoze grafike nedaval dostatok voltaze,
zdroj stiha, upgradoval som comp a vymenil iba dosku a pamate (teda aj procak, ale .. pocas skusky som tam mal stare palomino 1800+)
ta doska.. akosik neprepustala dost voltaze grafike.
cierna obrazovka nabehla iba pri hrach, pri zatazeni, pomohol iba velky underclock grafiky, ozaj velky.
ale ked si pisal ze predtym ta ista zostava u teba doma bezala, tak.. neviem
to .. je len moj postreh, co sa mne stalo.....
a... este aby som nezabudol mal som MSI Via KT266 Pro v2
PS: na tej istej zostave (starej zostave) mi s graf GF2 MX 400 bezalo na 100% a ked som len vymenil za Inno 3d GF4 Ti 4200 64MB tak nastali tieto problemy, nepomohlo ani znizenie agp na 2x