Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Athlon XP thoroubred a abit KX7 333

Standardní Athlon XP thoroubred a abit KX7 333

Kdyz pretaktuju procesor (1700) na treba 10,5 x 185 tak se mi zobrazi uz pri pojizdeni biosu takove hnusne pruhy a divne znaky a i v 3marku mam artefakty!!!! grafika pretaktovana neni vubec mam Ge-force 4 ti 4200! Nevim co s tim,,, jakmile dam FSB nad 185 tak to haze tyhle hnusy!!!
    nevi nekdo cim to muze byt zkousel jsem menit napeti a nic!! i grafiky asi 3 ruzne kusy a vzdycky to jak to taktnu haze ty artefakty uz i v biosu a pak i ¨ve winech

Member
    Věk
    42
    Vliv
    271

Standardní

Flashni tam novy bios. Jakou mas teplotu CPU, kdyz to taktnes? Jake mas nastavene napeti?
    Hromada šrotu...

Member
    Vliv
    271

Standardní Re: Athlon XP thoroubred a abit KX7 333

Citace Původně odeslal Comodo
    Kdyz pretaktuju procesor (1700) na treba 10,5 x 185 tak se mi zobrazi uz pri pojizdeni biosu takove hnusne pruhy a divne znaky a i v 3marku mam artefakty!!!! grafika pretaktovana neni vubec mam Ge-force 4 ti 4200! Nevim co s tim,,, jakmile dam FSB nad 185 tak to haze tyhle hnusy!!!
    nevi nekdo cim to muze byt zkousel jsem menit napeti a nic!! i grafiky asi 3 ruzne kusy a vzdycky to jak to taktnu haze ty artefakty uz i v biosu a pak i ¨ve winech
    mozna je to delickou kdyz mas FSB na 185,tak PCI uz je 37MHz,AGP 74MHz....nezda se mi to,ale mohlo by to tak byt
    notebook Acer Aspire 5920G
    netbook Fujitsu Siemens P1510D

Member
    Věk
    42
    Vliv
    271

Standardní Re: Athlon XP thoroubred a abit KX7 333

Citace Původně odeslal Beleg
    mozna je to delickou kdyz mas FSB na 185,tak PCI uz je 37MHz,AGP 74MHz....nezda se mi to,ale mohlo by to tak byt
    To se mi moc nezda. Kdesi tu je thread o tom, co se deje kdyz se hybe s frekvenci AGP a vetsina lidi zjistila ze to nema vubec na nic vliv. ALe je tolik veci mezi nebem a zemi.....
    Hromada šrotu...

Standardní ABIT KX7 333 a vypinani PC

Teplota je asi je neco pres padesat, coz je celkem zajimave. protoze na msi jsem mel neco pres 40 ted to jde pres 50!! a pritom tam mam stejne komponenty a jenom preskladane na jinou desku,,, a tak ta teplota stoupa,, nevim jestli je to teplotou, protoze kdyz to zapnu a je to vychladle tak to dela taka.. fakt nevim....

Member
    Vliv
    271

Standardní Re: ABIT KX7 333 a vypinani PC

Citace Původně odeslal Comodo
    Teplota je asi je neco pres padesat, coz je celkem zajimave. protoze na msi jsem mel neco pres 40 ted to jde pres 50!! a pritom tam mam stejne komponenty a jenom preskladane na jinou desku,,, a tak ta teplota stoupa,, nevim jestli je to teplotou, protoze kdyz to zapnu a je to vychladle tak to dela taka.. fakt nevim....
    teplotou to urcite neni...sice nevim kde si ji takovou nameril,ale at uz to bylo kdekoliv tak to nevadi
    notebook Acer Aspire 5920G
    netbook Fujitsu Siemens P1510D

Standardní

Ta teplota muze byt z jadra ne ?? A co jina deska ale ze na ni nejde taktit no nevim to asi na reklamaci neni

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Standardní

aku mas dosku? mozno je to aj na nu uz privela . alebo skus 9,5*200. pri 200 sa prepina delicka na 1/6 a popom ti odpadnú oroblémi s agp aj pci. ale ktovie ci tvoja doska tu delicku podporuje.

Member
    Věk
    42
    Vliv
    271

Standardní

Rikam v prvni rade flashni ten BIOS!
    Hromada šrotu...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání