no commentPůvodně odeslal Fox!MURDER
jasne - vsechny aplikace funguji a uplna bezpecnostPůvodně odeslal Fox!MURDER
Ten nazev dostane v seznamu od browseru. Tento koncept je to nejhorsi, co jsem videl. K dobre funkci ale neni vubec potreba a na takove male siti doporucuji vypnout.Původně odeslal Fox!MURDER
Snad vidis, ze je to preklep a ma byt nbtstat (anebo o tom oprvadu vubec nic nevis a delas chytryho - co si takhle nejdriv neco precist ?)Původně odeslal Fox!MURDER
A kdyz je obdobne IP adresa v DNS cache, tak se taky celou dobu drzi MAC v ARP ? A pokud ne, tak nema smysl ? Navic jsem psal, ze okolni pocitace jsou z browseru.Původně odeslal Fox!MURDER
Tak si ujasni, co mas na mysli - dotazy na browser ?Původně odeslal Fox!MURDER
Tak to hod do placu, kdys vis, o co jde ...Původně odeslal Fox!MURDER
Vystup z packet analyzatoru - co ty jsi za ma...a ? Vsichni lidi nejen u nas ale v US,AU,GE se kterymi komunikuji vedi o co jde a pouzivaji stejny termin a ty me ted budes poucovat ?Původně odeslal Fox!MURDER
A my vime, ze jsou pripojeni na korektni DNS ? Ja se prave ptam, zda jsou PCka pripojena na Inet. A kdyz uvadi, ze ma problemy i po odpojeni Edimaxu, tak jak se pak dostane na to DNS-ko, he ?Původně odeslal Fox!MURDER
(prave nedostupny DNS zpusobuje pekne timeouty, zvlast kdyz se zkousi vice suffix)
Tak tady koncim ... to nema smysl. Uplne neporozumneni a jeste urazky (mj. Samba je funkcionalitou a bezpecnosti nekde uplne mimo)Původně odeslal Fox!MURDER
Pouzivam nekolik nb a PC s XP/W2k/NT/98 (+jine platformy) a tyto problemy nemam - asi proto, ze jsem uplne blbej
Happy new year !!!