Citace Původně odeslal Rainbow
Nemusis mat nic z toho. Staci aby CD prehravac mal digitalny vystup a z neho to digitalne nahrat a porovnat ("fc /b file1 file2") ak to CD prehravac dobre precital, subory budu rovnake a nema zmysel nic viac porovnavat.
Přesně tak! Mám takový pocit, že už jsem to tady rovněž psal. Zkoušel jsem to před nějakou dobou na stolním přehrávači Technics a jak originální CD tak kopie na CD-R vypálené 1x, 2x a 4x a dokonce i CD-RW 2x byly přečteny stejně (samozřejmě až na posunutí). Kdo toho ještě nemáte dost, doporučuji další báječnou diskuzi na Živě. Dvě perličky pro pobavení:

Podívej se, chlapče, mám Vivaldiho 4 roční období na disku, jehož čtecí vrstva je pokryta 24 karátový zlatem. Když jsem z toho udělal kopii (na CD TDK), tak rozdíl tam je slyšitelný. Slyším ho tam já i můj kámoš, který hraje ve filharmonii (ten dokonce podle poslechu určí, které CD je vypálené a které je originál). Pravdou je, že u sraček které se obecně vypalují, je celkem jednom, je-li hladina šumu lehounce vyšší
Asi nerozumíš jedné věci - že originál s odrazovou vrstvou ze zlata je to nejlepší co můžeš dostat. NIC lepšího neseženeš, to nenahradíš Verbaatimem s nějakým bluj Azo ani ničím jiným. A klidně si vyskakuj jak čertíkz krabičky, ale z takového CD NEUDĚLÁŠ rovnocennou kopii ani kdyby ses po*ral
A hudba to není jen sled jedniček a nul ;o), to možná tak nějaký hip hop nebo DJ Bobo a jeho Chiwawa, ale to už pro mě není hudba