Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 34 z 34

Téma: Jaký HW Router má WAN 100Mbps port ???

Standardní

Citace Původně odeslal simhap
    No je pravda ze u tehle veci je clovek hodne svazany tim co nabizi nejake GUI. Zadne slozitejsi konfigurace se s tim udelat nedaji (proto mam doma CISCO 1720 ...a zadarmo).
    to chci taky.... kde to roste ?

Kon: btw. zjisti si jestli ti to v siti vubec bude fungovat slysel jsem o nekolika routerech (tusim treba edimax) ktery nechtej fungovat treba v chello siti (proste si nedokazou vzit ip od dhcp)
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

No je to vybehovy model, zakaznik potreboval vetsi vykon ve VPN (tak jsem mu prodal 2600XM se slevou a on mi ten puvodni prenechal ). Jinak ho mam v plne konfiguraci (48 MB RAM, 16 MB FLASH), takze se mi tam vejde i firewall a IDS. Nove verze IOSu na to budou az do kvetna 2004, jedina nevyhoda je ze nepodporuje nektere nove karty.

Standardní

nj ale co do toho nadomu chces cpat za karty ? :P
    btw. kdyby ti nekdo vnucoval dalsi tak se ho u me snadno zbavis
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    nj ale co do toho nadomu chces cpat za karty ? :P
    btw. kdyby ti nekdo vnucoval dalsi tak se ho u me snadno zbavis
    No potreboval bych konkretne ten novy ADSL WIC (over ISDN), protoze si ho muzu v praci pujcit a mohl bych usetrit za pronajem modemu(porizovaci cena je naprosto nehorazna, takze bych si ho urcite nekoupil).

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

... treba na nekterejch linksysech se neda za natem hrat starcraft ve vice jak jednom cloveku zaroven ...
    No to je fakt problém :lol

Hra stará snad 10 let , která nejede ani na XP Pro. To mě teda děsí

Neš velkou bednu bych si raději koupil MITE http://www.mite.cz/miterouter/index-cz.html

Standardní

nejde na XP pro a cos to proboha zkousel ? nam to na XP Pro i Home chodilo super ...

Standardní

mam takovy mensi dotaz: kdyz si koupim adsl router (treba tento http://www.zyxel.cz/sub.asp?p=16130&id=23 tak jestli kdyz do nej zapojim ten kabel co jde s te krabicky co je na zdi (newim jak se tomu rika) primo do toho routeru jestli pak mohu pripojit dalsi pocitac k internetu pomoci LAN ... chtel bych si pripojit druhy pocitac na internet nezavisle na ten druhy... pouzivam win proxy ale uz me prestava bavit ze musi jet oba pocitace... doufam ze to jde z meho laickeho popisu pochopit sem na tohle LAMA tak bych potreboval poradit dik vsem
    BTW:jinak ted mam jakysi alcatel ADSl modem ktery je pripojeny pres USB (vypada to jak "zelenej rejnok")

Standardní

jo melo by ti to fungovat presne jak si to predstavujes (teda doufam ze tvou predstavu chapu spravne )

Standardní

jo melo by ti to fungovat presne jak si to predstavujes (teda doufam ze tvou predstavu chapu spravne )
    uz sem si rikal ze sem to popsal tak blbe ze to nikdo nepochopil... jinak dik za utvrzeni meho svedomi v tom ze by to mohlo fakcit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání